Ti-o amintesti pe Lucia Dumitrescu de la „Vocea Romaniei”? Vezi cum i-a schimbat Brenciu viata, dupa concurs!

Publicat: 03/12/2013 | 00:04

Inca din 2011, cand a venit la "Vocea Romaniei", Lucia Dumitrescu deja castigase zeci de premii interne si internationale, inclusiv Trofeul Mamaia. Si-a dorit o experienta in plus si astfel a cunoscut oameni noi si a mers mai departe.

Dedicata muzicii, Lucia are un program infernal si multi sunt cei care nu ar putea sa faca fata tuturor activitatilor pe care ea le desfasoara intr-o singura zi. Iar muzica e doar una dintre preocuparile ei.

lucia dumitrescu

„Sunt studenta la Master in anul II in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, la programul de master «Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului, familiei». In timpul liber predau ore de canto, pentru ca am terminat si Facultatea de Muzica in paralel cu cea de Psihologie. Mi-am terminat albumul pe care il voi lansa cat de curand, trebuie doar sa se mai faca multiplicarea discului si va fi imediat lansat! Se va numi “Lucia Dumitrescu – Dragostea mea” si contine 19 piese, atat in limba romana cat si in limba engleza. Am lucrat cu mai multi compozitori pentru realizarea lui: Robert Anghelescu & Dragos Dinca (Trupa Proconsul), Adrian Romcescu, Adrian Cristescu, DJ Raoul, Alexandru Gorgos, Cornel Fugaru, Margareta Paslaru, Liviu Ştirbu, etc. Pe acest album vor putea fi ascultate piese cantate in colaborare cu: Guess Who, Grasu XXL, Trupa Sistem, Laurentiu Cazan”, ne-a povestit Lucia.

lucia dumitrescu

La 23 de ani, cantareata, in primul rand, Lucia nu e implicata insa doar intr-o singura trupa: „Sustin concerte in diferite cluburi si cu ocazii diverse, in compania a trei trupe instrumentale, a carei solista sunt: Trupa Blue Motors, Trupa Cardinal Show Orchestra (cea de la Vocea Romaniei), Trupa Arena (cea de la Serviciul Roman de Comedie-ProTV)”.

Iar daca inca mai credeati ca la asta se rezuma ceea ce face, mai avem.

„Sunt moderatorul emisiunii “Top Romanesc” alaturi de Titus Andrei, la Radio Romania Actualitati, de trei ani si am trait momente speciale la microfonul radioului, emotii pe care nu le poti simti in alta parte”, a adaugat Lucia, cea care a trecut, bineinteles, si prin experienta muzicala a momentului in TV, emisiunea „Vocea Romaniei”. Ea a facut parte din echipa lui Horia Brenciu:

lucia dumitrescu

„Participarea la primul sezon al emisiunii ‘Vocea Romaniei’ a fost o experienta placuta, nu mi-a schimbat viata in mod surprinzator, pentru ca eu deja aveam activitate artistica destul de mare in perioada acera, insa mi-am facut noi prieteni, cunostinte, mi-am putut face o idee despre ce inseamna si ce sta in spatele unei emisiuni de acest gen, si m-am convins, ceea ce mi-a facut foarte bine pentru viitor. Mi-a placut si imi place foarte mult reactia oamenilor pe care ii intalnesc in concerte, care chiar si dupa doi ani, isi manifesta dezaprobarea pentru eliminarea mea prematura din concursul de atunci, din punctul lor de vedere, iar acest lucru spune foarte multe de la sine si cred ca este unul dintre frumoasele „complimente” pe care le primesc mereu, daca pot spune asa. Mi-am cladit o relatie profesionala frumoasa cu Horia Brenciu, trupa si echipa lui, tocmai de aceea, am cantat impreuna la numeroase concerte pe care le-a avut prin tara dupa finalizarea primului sezon „Vocea Romaniei”, si mi-a dat de inteles ca am usile deschise oricand pentru a colabora cu el. Din acest punct de vedere, Horia Brenciu, fata de ceilalti antrenori de la Voce, si-a implicat concurentii sai in foarte multe activitati muzicale extra-emisiune”, si-a amintit Lucia.

 

Diana Babeanu

Citește și...