Toata lumea a auzit de FENG SHUI, dar nimeni nu stie exact ce este!

Publicat: 08/04/2014 | 11:18
Toata lumea a auzit de FENG SHUI, dar nimeni nu stie exact ce este!

Feng Shui este o stiinta milenara care studiaza spatiul locuit de om. Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului, iti explica ce inseamna exact Feng Shui si iti spune totul despre energiile pozitive si negative.

Fie ca suntem constienti sau nu, in orice casa, birou, hotel, fabrica etc., exista energii pozitive si energii negative, care ne influenteaza indiferent ca vrem sau nu. Mai precis, este vorba despre noua energii guvernate de cele noua stele ale Carului Mare, din care se vad doar sapte cu ochiul liber. Energiile pozitive ne aduc prosperitate, armonie umana, sanatate, succes la serviciu, iar cele negative aduc ghinioane, probleme de tot felul, boli, scandaluri, infidelitati etc.

Un specialist Feng Shui te poate ajuta sa-ti amenajezi dormitorul astfel incat sa-ti asigure linistea caminului
Un specialist Feng Shui te poate ajuta sa-ti amenajezi dormitorul astfel incat sa-ti asigure linistea caminului

Feng Shui Traditional sau Scoala Stelelor Zburatoare studiaza zonele din spatiul locuit de om in care “zboara” periodic stelele cu influenta pozitiva si negativa, pentru a gasi remedii pentru energiile “rele” si a le amplifica pe cele bune.

Din acest motiv este bine sa stim cum sunt pozitionate energiile in casele noastre, iar remediile aplicate de specialistii Feng Shui sunt obiectele de mobilier si nu statuete, acestea au doar rol decorativ si care nu imbunatatesc cu nimic viata.
O casa amenajata in stil Feng Shui nu atrage atentia prin nimic iesit din comun, nu are statuete cu elefanti, maimute, iepuri si alte animale.

Daca vrei sa-ti mearga bine in cariera, ideal este ca si biroul de la serviciu sa fie amenajat in stil Feng Shui
Daca vrei sa-ti mearga bine in cariera, ideal este ca si biroul de la serviciu sa fie amenajat in stil Feng Shui

Un specialist Feng Shui masoara cu o busola orientarea fatadei casei, blocului, hotelului, fabricii etc., apoi face calcule folosind formule vechi de mii de ani si astfel identifica zonele cu energii bune si cele cu energii negative. Niciun consultant Feng Shui nu poate spune, dupa ce intra intr-o casa, care sunt zonele prosperitatii, armoniei umane, bolii etc, fiindca asta se afla in urma masuratorilor si calculelor.
 

CITESTE SI:

SOC! Bianca se va desparti de Cristea in 2014! Vezi de ce nu va mai merge relatia dintre ei

Nicoleta Luciu, nebuna dupa Feng Shui: „Sunt mult mai linistita, copiii mei se simt mai bine”

Cum poti sa atragi energiile pozitive
Remediile Feng Shui sunt la indemana oricui, pentru ca este vorba despre mobilierul folosit in orice casa, birou. De fapt, dupa ce sunt identificare zonele cu cele noua energii, se folosesc remedii construite din cele cinci elemente: metal, apa, lemn, foc, pamant.

Exista si obiecte traditionale pentru cei care doresc sa aiba in casa obiecte din cultura chineza, dar, daca se aplica orice obiect din elementul care trebuie folosit pentru a anihila o energie negativa, rezultatele sunt aceleasi. Specialistul in Feng Shui trebuie sa calculeze cu foarte mare atentie, pentru ca orice greseala poate face mult rau.

Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului
Gena Rusu, consultant Feng Shui si Coloanele Destinului

Spre exemplu, daca se asaza televizorul pe energia Stelei Zburatoare Cinci este activata cea mai negativa energie din casa, care aduce ghinioane, probleme si piedici. Sau daca un cuplu doarme pe energia Stelei Zburatoare Cinci, din nou nu este bine, fiindca oricat de indragostiti ar fi cei doi se vor desparti, din cauza neintelegerilor provocate de aceasta energie negativa.
Feng Shui-ul studiaza, asa cum spuneam, energiile din orice spatiu locuit de om. Si cum energiile se misca odata cu trecerea timpului, o stea sta intr-o zona din casa 20 de ani, dar fiecare an aduce energia lui care influenteaza in bine sau nu energia deja existenta.

Daca energia pe 20 de ani poate fi descoperita numai de specialistul Feng Shui, pentru ca implica masurarea fatadei casei/blocului, hotelului, fabricii etc., energia anuala este mult mai simplu de identificat, dar si pentru asta este nevoie de o busola. Este important sa se masoare in afara casei punctele cardinale din locuinta.

Acestea trebuie notate pe planul casei astfel: N, NE, NV, S, SE, SV, E, V. Apoi, cu ajutorul unei linii se traseaza diagonalele pe planul casei, pentru a afla care este centrul casei.

 

 

 

 

Citește și...