Toata lumea s-a speriat cand a vazut-o asa! Denisa Bita, plina de sange pe fata! Vezi ce a patit blondina chiar inainte de Paste!

Publicat: 18/04/2014 | 22:28
Toata lumea s-a speriat cand a vazut-o asa! Denisa Bita, plina de sange pe fata! Vezi ce a patit blondina chiar inainte de Paste!

Ultimul "look" pe care l-a adoptat nu pare sa ii incante prea tare pe prietenii Denisei Bita, mai ales ca modelul a aparut plina de sange pe fata chiar inainte de Paste.

Blondina apare intr-o poza imbracata in iepuras, cu un body care ii pune in evidenta bustul generos si cu urechi de un roz sclipitor. Toti cei care au vazut imaginea, insa, au sesizat fata Denisei care era plina de urme ale unei violente extreme. Plina de rani si de sange, modelul si-a bagat prietenii in sperieti.

Denisa Bita

Bine, insa, ca e vorba numai de un machiaj foarte reusit, ca altfel nu am vrea sa stim cum ar fi iesit in lume Denisa cu astfel de vanatai, chiar de sarbatorile pascale.

Denisa Bita

“Da, da… Fa reclama ca se poarta mai nou la fete!”, “Nu s-a deschis airbag-ul…”, “M-am speriat!”, i-au transmis admiratorii de pe internet.

Denisa Bita

_____

CITESTE SI:

„Te rog, nu ma nenoroci!” Ce-a patit un manechin sexy intr-un bolid de 300 de cai putere, pe o pista in Bucuresti?!

O blonda celebra din Romania are mari probleme implanturile: „Sanul meu s-a deplasat in lateral. Am dureri groaznice”

______

S-a despartit de iubit

Luna trecuta, Denisa si iubitul ei, fotbalistul Mihai Daniel si-au spus “adio”, chiar daca pareau ca se inteleg foarte bine.

Denisa Bita

Cei doi nu s-au certat si nu si-au facut reprosuri, despartirea fiind hotarata de comun acord. Din cele declarate pana acum de cei doi, se pare ca distanta a fost cea care le-a macinat relatia.

R.O.
 

Citește și...