Toată lumea se plângea de bani dar Daniela Crudu… Provocarea aproape imposibilă pentru fosta asistentă păcătoasă în ”Asia Express”!

Publicat: 12/02/2018 | 23:13

Daniela Crudu a avut parte de propria ei provocare în emisiunea ”Asia Express”. Dacă pentru restul de 13 concurenţii banii extrem de puţini au fost principala problemă, pentru Daniela situaţia a fost cu totul alta!

Ei bine, Daniela a avut probleme cu…trezirea, pentru că deşteptarea a fost stabilită la oră total improprie vedetei. „Dimineaţa e oribilă. Eu nu pot să mă trezesc dimineaţa. Eu sunt pasăre de noapte. Taximetriştii înţeleg doar că nu avem bani”, a spus Daniela Crudu. Cerinţele concursului sunt extrem de dure, pentru cei 14 concurenţi. Au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, cu doar un singur dolar pe zi.

Citește și...