Tonciu e si ea implicata! Zavo i-a dat lovitura de gratie iubitului! Motivul incredibil pentru care “l-a trimis la plimbare”

Publicat: 11/05/2015 | 17:22
Tonciu e si ea implicata! Zavo i-a dat lovitura de gratie iubitului! Motivul incredibil pentru care “l-a trimis la plimbare”

Schimbari majore in viata Oanei Zavoranu! Vedeta a planuit sa se reorganizeze pe toate planurile, iar un prim pas urmeaza sa-l faca in curand, privind partea amoroasa: zilele lui Alex, in viata ei, sunt numerate, iar noi am aflat motivul.

In ultima vreme, povestea de dragoste dintre Oana Zavoranu si mai tanarul ei partener, Alex, parea ca s-a sudat. Barbatul i-a fost alaturi in permanenta, in ultimele luni, cei doi fiind mai mereu vazuti impreuna, ceea ce a cantarit mult in avaluarea relatiei lor. Surpriza, insa! Se pare ca Alex nu este tocmai o prezenta de neilocuit in viata vedetei si, mai mult decat atat, Oana pare mai mult decat deschisa spre a-si reface viata sentimentala: “Astazi, Zavo a semnat cu trustul Intact pentru viitorul sezon al emisiunii Burlacita”, ne-a declarat o sursa din anturajul vedetei.

Zavo va lansa o linie proprie de haine
Zavo va lansa o linie proprie de haine

 

Ii va spune “adio” lui Alex

 

CANCAN.ro a scris la doua zile dupa decesul Marioarei Zavoranu ca mai-marii trustului Intact i-au propus Oanei sa fie protagonist acestei emisiuni si iata ca cele doua parti au reusit sa se inteleaga in doar cateva saptamani. Acest contract vine, ina, la pcahet cu o alta obligatie: vedeta trebuie sa fie singura. Si se pare ca e deja hotarata sa-i dea o pauza lui Alex, tanarul care s-a chinuit atat de mult ca sa o cucereasca:

Iubitul Oanei are 28 de ani
Iubitul Oanei are 28 de ani

“Da, asta inseamna ca Alex nu va mai fi in viata ei. Acum, Oana vrea sa o ia de la capat pe toate planurile. Pana la urma , pe ea si pe Alex nu ii leaga prea multe lucruri. Da, au o relatie, dar nu sunt casatoriti, nu este ceva chiar atat de serios”, ne-a mai spus aceesi sursa.

 

Tonciu, ghinion total!

 

Tonciu

Pusa pe liber de la show-ul de noapte al Antenei 1, acolo unde presta gratis, Tonciu s-a bazat pe faptul ca va fi cooptata in alte proiecte. Ba, mai mult, era in carti si pentru “Burlacita”, in cazul in care negocierile cu Zavo ar fi fost sortite esecului. Surpriza, acum! Odata ce Oana a semnat contractul, Andreea se vede nevoita sa-si prelungeasca somajul.

 

 

Dana Enache

Citește și...