Tony Poptamas i-a taiat cordonul ombilical copilui sau! Care explicatia din spatele acestui obicei ciudat

Publicat: 20/01/2015 | 10:31

Tony Poptamas a devenit celebru pe Facebook in urma citatelor motivationale care s-au bucurat de un adevarat succes. Solistul trupei Desperado are 925.000 de oameni care ii urmaresc activitatea.

In ultimii ani, Tony Poptamas a reusit sa isi construiasca o imagine de om bun si de familist. Acesta traieste de mult timp in Norvegia si are o sotie pe nume Mona, care i-a daruit doi copii. Asa cum o cere cultura nordica, solistul a asistat la nasterea celui de-al doilea copil si, mai mult decat atat, a taiat cu mana lui cordonul ombilical ce il lega de mama lui. Se spune ca acest lucru creaza o legatura profunda intre tata si copil.

poptamas

„Primul contact dintre mine si el a fost fenomenal, eu taindu-i cordonul ombilical si bucurandu-ma sa vad ca am in sfarsit un fecior la care nu e greu de remarcat ca e copia exacta a nasului si fruntii mele”, a declarat Tony Poptamas.

CITESTE SI 

Destinul neasteptat al fostului iubit al Cristinei Rus! Inainte, canta prin cluburi, iar acum s-a imbogatit si e tatic!

Mandolina a fost primul sau instrument

Poptamas a inceput sa cante la mandolina la varsta de 10 ani, iar la 16 ani a trecut la chitara, debutand la `Serbarile Scanteii Tineretului` cu o compozitie proprie, in fata a 3.000 de spectatori.

poptamas

Tony Poptamas a cantat apoi in mai multe formatii de muzica rock (“Polifon”, “4Given”), iar apoi a ajuns sa se intalneasca, in studio, cu liderul si solistul formatiei “Desperado”, Sandy Deac. Au urmat o multime de concerte si colaborari, atat in tara, cat si in strainatate. Cea mai mare performanta a trupei este concertul pe care l-au sustinut in 2006, unde au urcat pe scena in deschiderea show-ului lui Bryan Adams.

D.C.

Citește și...