Acasă » Cancan News » Top 10 vedete din România care au fost la un pas de moarte. Cele mai mari cumpene prin care au trecut

Top 10 vedete din România care au fost la un pas de moarte. Cele mai mari cumpene prin care au trecut

De: Maria Drosu 23/11/2022 | 22:54

Pentru ei, viața a fost pe punctul de a se opri. Vorbim astăzi despre câteva vedete din România care și-au văzut, la un moment dat, moartea cu ochii. Iată dramele prin care au trecut, dar și modul prin care au revenit la viață. 

  • Șerban Huidu a intrat în comă, după un grav accident la schi

Șerban Huidu a suferit un grav accident la schi, în decembrie 2010, în timp ce se afla în vacanță împreună cu familia, într-o stațiune din Austria. Vedeta TV a coborât pârtia cu viteză, a pierdut controlul și, s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, Șerban Huidu a rămas inconștient, fiind dus de urgență la spitalul din Innsbruck, cu hemoragie craniană. Se pare că accidentul s-a produs în timp ce prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, încerca să evite un grup de copii. La vremea aceea, medicii austrieci nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, dar Huidu a revenit miraculos la viață, pe 02.01.2011, când, conform medicilor, a intrat în faza de însănătoșire.

„De exemplu, puțină lume știe că după accidentul din 2010, de la schi eu, am fost la pârtie când abia puteam merge. Am vorbit cu cei de la pârtie să pună o protecție în jurul prăpastiei. Le-am zis că am două variante: să-i dau în judecată și să pun eu protecția aia sau să o pună ei și să nu-i dau în judecată. După două luni, au refăcut totul. M-au chemat și mi-au arătat. Astea sunt lucrurile care trebuie să rămână în urmă unor accidente sau incidente de genul ăsta.”, a declarat Șerban Huidu pentru libertatea.ro

Șerban Huidu a văzut moartea cu ochii
  • Gabriel Cotabiță a fost găsit inconștient în urma unui stop cartio-respirator

În mai 2015, Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un stop cardiorespirator, în timp ce se afla la antrenament, într-o sală de fitness din Capitală. A fost transportat la spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirugicale. Atunci, Cotabiță avea 59 de ani, și, conform medicilor starea lui de sănătate era una foarte gravă, fiind în comă indusă, după operație. Artistul și-a revenit după trei săptămâni, timp în care a fost ținut în viață de aparate. Ulterior, în cadrul unei emisiuni TV, Gabriel Cotabiță a povestit cât de greu i-a fost să revină pe scenă.

„Lumea a fost atât de reticentă să mă pună din nou pe piaţă – casele de producţii. Rezultatul e că, după ce a fost băgată pe radio piesa (n.r.prima melodie înregistrată după ce a ieşit din comă), a ajuns în top, iar asta înseamnă că oamenii au înţeles mesajul. Da, mie mi s-a întâmplat asta (n.r.să îşi piardă amintirile).

Ai pus degetul exact pe rană. Amintirile mele sunt estompate. Ceea ce este important este că nu au fost şterse. (…). Într-o dimineaţă, am umblat prin lucruri şi am găsit un breloc (…), în secunda doi mi-am amintit multe lucruri.”, a mărturisit Cotabiță, după ce și-a revenit complet, emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani.

NU RATA: REVELIOANELE DE COSMAR ALE VEDETELOR! UNII AU FOST LA UN PAS DE MOARTE, ALTII S-AU IMBOLNAVIT ORI S-AU CUFUNDAT IN DEPRESIE!

  • În timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

Andreea Bălan a fost și ea la un pas de moarte. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator, la nașterea celei de-a doua fetițe, chiar în timpul operației de cezariană. Andreea a avut embolie cu lichid amniotic, o complicație destul de rară la femeile însărcinate. Din fericire, medicul a reușit să o resusciteze, salvându-i viața.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea!”, a postat atunci fostul soț al artistei.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană
  • S-a născut prematur și toți credeau că Anca Țurcașiu a murit la naștere

Anca Țurcașiu a mărturisit că la naștere a avut doar 1,9 kilograme, născându-se prematur la maternitatea Giulești, din Capitală. Prezentându-se la spital cu o placentă previa, mamei sale i s-a spus că, din păcate, copilul nu mai trăiește, și că au salvat-o pe ea. Din cauza faptului că placenta crescuse în partea inferioară a uterului, medicii i-au dat șanse reduse la supraviețuirea.

CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT BOALA DIN EI- VEDETE GRAV BOLNAVE

Printr-un miracol, inima Ancăi a început din nou să bată, ajungând iată, la 52 de ani.

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif.

Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Studenţesc şi, era aproape de Catedrală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil.

Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita  „găleată” am ţipat. Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo Sus m-a iubit. M-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. ”, a povestit Anca Țurcașiu pentru revista „Taifasuri”.

  • Cristi Minculescu a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă

Cristi Minculescu a primit o lovitură dură de la viață. Artistul a fost diagnosticat cu polichistică hepatică, o afecțiune rară ce provoacă chisturi la nivelul ficatului, pe care a moștenit-o de la tatăl lui. Teribila boală a moștenit-o de la tatăl lui. Pentru că nu există tratament medicamentos, singura sa salvare a fost transplantul de ficat. Rodica, femeia cu care își împărțea viața, de 32 de ani, a luptat pentru ca el să se vindece. Astfel că, în urma unor analize, s-a descoperit că ficatul ei era compatibil cu cel al lui Cristi. A fost salvarea lui de la moarte! Rodica i-a donat o parte din ficatul ei.

„Rodi a crezut foarte mult că mă poate salva, neştiind că e compatibilă. A insistat să facă analize şi s-a constatat că se poate! Noi eram pregătiţi pentru orice, în Germania ni s-a explicat ca la copiii de trei ani ce implică. Ni s-a făcut chiar desen! Ne-au spus că sunt trei variante: scăpăm amândoi, unul sau nici unul. Suntem destinaţi să fim împreună.”, a povestit Minculescu în 2012, pentru revista VIVA.

  • Diana Munteanu, momente cumplite în emisiunea „Splash! Vedete la apă”

Vedeta a trecut prin momente cumplite în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Totul s-a petrecut la încheierea unui sezon, când cei din platou și-au dat seama că prezentatoarea TV nu știe să înoate. Norocul Dianei a fost Bogdan Ioniță care i-a sărit imediat în ajutor. Antrenorul concurenților a văzut că vedeta nu mai iese la suprafață și sărit să o scoată la suprafață de pe fundul bazinului.

„M-am speriat foarte tare! De aceea nu-mi amintesc decât momentul în care l-am văzut pe Bobo sărind după mine. Parcă l-aș fi văzut pe Iisus. Bine că totul s-a terminat cu bine!”, a spus atunci, Diana Munteanu.

Diana Munteanu a fost pe cale să moară înecată
  • Mara Bănică și-a văzut moartea cu ochii

Mara Bănică a avut parte de un accident ce era s-o aducă în pragul morții. Vedeta a fost în comă, iar după ce și-a revenit, a mărturisit că a mers la Ierusalim, unde a trecut printr-un moment emoționant.

„M-am trezit dimineaţa şi în momentul în care am mers la baie am simţit o durere groaznică inghinală. Îmi crescuse ganglionul peste noapte cât pumnul. Am mers la doctor, am venit acasă şi aveam dureri şi mai mari.

Imediat am mers la urgenţă şi un medic foarte bun mi-a spus să rămân pentru investigaţii. Mi-au spus că nu au paturi, dar tot am rămas acolo. Mai târziu, am mers la ecograf, iar acolo pe uşă scria că aparatul dă erori.

Am suportat durerile de dimineaţa până la 11 noaptea. Eu nu mă puteam mişca pe la 1.oo noaptea când am făcut ecograful şi am urcat în rezervă. A venit docotorul şi mi-a spus că am o hernie şi ocluzie. Am făcut două operaţii una pentru hernie, alta pentru ocluzie.

 Aveam tăieturi foarte mari şi urâte. Toate mi s-au întâmplat într-o zi de vineri: accidentul meu de maşină, operaţia, naşterea copilului. Eu nu mai ţineam postul deloc, nu m-am mai spovedit şi eu am considerat toate astea un semn”, a declarat Mara, conform spynews.ro.

Mara Bănică s-a aflat în pragul morții după un accident de mașină
  • Aida Parascan s-a trezit parțial din anestezie, în mijlocul unei operații

Aida Parascan a mărturisit într-o emisiune de la Antena Stars că a trecut prin momente cumplite atunci când s-a trezit parțial din anestezie, chiar în mijlocul unei operații.

„Eram într-o perioadă solicitantă a vieții mele. Dormeam foarte puțin, fumam de la două pachete de țigări în sus, pe zi. Am ajuns la spital, mă simțeam foate rău, aveam amețeli. Mi-au zis că intrăm în operație de urgență, pentru apendicită.

Pe masa de operație, după ce mi-au făcut anestezie, auzeam vocile medicilor și ceea ce vorbeau între ei. Eu începeam să mă trezesc și să simt durere. Noroc că era asistenta lângă mine, pentru că eu voiam să pun mâna în locul unde mă durea.”, a povestit Aida.

  • Ștefan Popa Popas a fost în moarte clinică

Ştefan Popa Popas, unul dintre cei mai cunoscuți caricaturiști din țara noastră, avea doar 20 de ani atunci când a făcut un Tratat de parapsihologie a portretului uman, singurul curs de specialitate care circulă în toată lumea. La început, când era doar un copil, desena pe fețe de masă și perdele. Cu toate acestea, Ștefan Popa Popas, care la 17 ani era considerat cel mai rapid caricaturist din lume, a trecut prin moarte clinică, moment în care a avut revelația care i-a transmis că menirea sa este să multiplice talentul pe care i l-a dăruit Dumnezeu.

„Am avut experienţa morţii clinice. Încercam să văd ce este mai departe de lumina aia albastră din tunel.  Am fost trimis înapoi, ştiu de ce am fost retrimis: să-mi multiplic talentul, lucru pe care îl fac cu elevii mei.”, a povestit carticaturistul, într-un interviu pentru „Destine ca în filme”.

Ștefan Popas a trecut prin experiența morții clinice
  • Florin Busuioc a suferit un infarct

Florin Busuioc a fost operat de urgență în 2018, după ce a suferit un infarct, în timp ce era pe scenă, la finalul unui spectacol de teatru. Deși a fost ajutat imediat de către colegi, actorul nu a reușit să se așeze pe scaun, iar la scurt timp s-a prăbușit. Colegii săi au sunat la 112, iar ambulanța SMURD a ajuns de urgență. Atunci, cadrele medicale au reușit să-l stabilizeze și l-au transportat la spital. Prezentatorul meteo a avut nevoie de operație și de montarea unui stent. Totul s-a încheiat cu succes. Florin Busuioc este fumător înrăit, iar, până în acel moment, mai suferise 3 infarcte.

Busu a suferit trei infarcte pe parcursul vieții
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...