Acasă » Știri » Topul scandalurilor mostruoase in care a intrat Zavo! Cum a ajuns sa muste un barbat de deget si sa aiba asemenea DOSAR!

Topul scandalurilor mostruoase in care a intrat Zavo! Cum a ajuns sa muste un barbat de deget si sa aiba asemenea DOSAR!

De: Cancan 23/05/2014 | 16:40
Topul scandalurilor mostruoase in care a intrat Zavo! Cum a ajuns sa muste un barbat de deget si sa aiba asemenea DOSAR!

De-a lungul anilor, Oana Zavoranu si-a pus in cap o multime de persoane publice. De furia ei nu a scapat nici fostul sot, Pepe, dar nici proprietarul de la care a inchiriat un apartament. Doua dintre scandaluri s-au lasat si cu dosare penale.

Seria conflictelor de proportii pe care Oana Zavoranu le-a declansat a inceput in anul 2009, pe vremea cand modera emisiunea “Pact cu diavolita”, la Kanal D. Monica Gabor a fost prima victima a celei poreclite la acea vreme “Querida”. Zavo a invitat-o pe fosta doamna Columbeanu in emisiunea ei. In timpul show-ului, gazdei i s-a parut ca Moni are ifose, asa ca a considerat necesar s-o taxeze. Oana a dat-o afara din platou pe Monica Gabor, iar gestul ei a fost insotit de vorbe grele. I-a strigat ca este o “filfizoanca” venita in Bucuresti din fundul Moldovei, ca este plina de fite si i-a “rasplatit” prezenta in emisiune cu o ploaie de injuraturi.

Oana s-a enervat pe Monica Gabor si a dat-o afara din emisiunea pe care o modera la Kanal D
Oana s-a enervat pe Monica Gabor si a dat-o afara din emisiunea pe care o modera la Kanal D

Dupa Monica Gabor a fost randul Simonei Sensual sa intre in atentia “Queridei”. De data aceasta, blonda a fost amenintata cu bataia de Zavo, care o invitase la o emisiune pe care o realiza atunci la OTV. Bruneta a luat foc dupa ce Simona s-a eschivat sa raspunda la niste intrebari pe care le-a considerat indiscrete, asa ca s-a tinut dupa ea pana la cabina de machiaj, unde a amenintat-o ca o bate.

Simona Sensual s-a indragostit de Maharu pe cand avea doar 18 ani
Simona Sensual s-a indragostit de Maharu pe cand avea doar 18 ani

Tot in 2009, s-a luat si de Monica Tatoiu, folosind acelasi limbaj condimentat. “Asta este o obraznica imputita, care de trei ori, fara sa ma cunoasca, fara sa ma vada vreodata in viata ei, s-a luat de mine. Daca ma pui fata in fata cu ea, eu ii dau un scaun in cap”, a spus, la acea vreme, Oana Zavoranu despre Monica Tatoiu.

Pe Monica Tatoiu a facut-o
Pe Monica Tatoiu a facut-o „obraznica imputita”

 

Cearta ca la usa cortului cu Nati Meir
Unul dintre cele mai spumoase scandaluri din acel an, in care Oana a fost personaj principal, l-a avut in prim-plan pe Nati Meir. Totul a plecat de la travestitul Clarence, care a afirmat ca ar fi avut o relatie cu israelianul. Meir a banuit ca cea care s-a aflat in spatele acestei povesti cu conotatii sexuale ar fi fost Oana Zavoranu, pe care, atunci cand a candidat la alegerile prezidentiale, a ofertat-o sa-i fie consilier artistic.

Nati Meir vrea sa se casatoreasca dupa gratii
Nati Meir vrea sa se casatoreasca dupa gratii

Meir a presupus ca Oana l-a platit pe travestit sa spuna ca acesta s-ar fi iubit cu el, acuzatii care au dus la un scandal in toata regula. Cei doi au avut un schimb acid de replici intr-o emsiune tv. Oana i-a propus lui Nati Meir “sa-i spele funduletul”, iar acesta i-a raspuns sa faca figuri cu Pepe, nu cu el.
 

L-a acuzat pe Vadim Tudor ca a vrut s-o violeze
Zavo a avut ceva de impartit si cu Corneliu Vadim Tudor. Scenariul a fost asemanator cu cel din scandalul cu Nati Meir. La inceput, i-a legat o stransa prietenie, “Tribunul” convingand-o pe Zavo sa se inscrie in PRM si sa-i fie consilier de imagine. Se intampla in 2006, dar cativa ani mai tarziu, mai exact in 2012, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Oana Zavoranu a povestit ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor ar fi incercat sa o violeze in biroul sau de la Senat.

Corneliu Vadim Tudor

„A tabarat pe mine la Senat. Dupa ce mi-a aratat ce tablouri are in birou, s-a dus si a inchis usa. Apoi a bagat cheia in buzunar. Cred ci ii era teama sa nu intre cineva peste noi. A venit la mine si si-a schimbat privirea gales. A tabarat pe mine. A fost o usoara fugareala! Ii plăcea de mine”, a declarat Oana atunci la Acasa TV. In replica, Vadim a facut-o prostituata. “Zavoranca e o alta lichea. Ma, fetito, esti nebuna? Am avut eu relatii intime cu tine sau cu distinsa coana ma-ta?”, i s-a adresat “Tribunul” Oanei intr-o emisiune tv.
 

Divort cu scantei si proces pentru furt
Apogeul a fost atins atunci cand Oana si Pepe au divortat. Daca fostul ei sot a fost destul de rezervat in declaratii, Oana nu si-a putut pune lacat la gura si l-a facut in fel si chip, inclusiv tigan. Despartirea a fost una cu scantei, Pepe ajungand sa-si dea in judecata fosta sotie pentru furt si distrugere.

Divortul de Pepe a fost unul foarte urat
Divortul de Pepe a fost unul foarte urat

Artistul s-a plans ca atunci cand a parasit apartamentul in care au locuit impreuna, Oana i-a devastat casa si, in plus, i-ar fi disparut o mare suma de bani si mai multe bunuri. Parchetul a decis sa o scoata pe Oana Zavoranu de sub urmarire penala, dar Pepe nu a cedat si a cerut in instanta sa se reia ancheta.
 

S-a incaierat cu proprietarul casei inchiriate
Un alt scandal monstruos s-a petrecut in anul 2011, cand Oana Zavoranu s-a incaierat cu proprietarul de la care inchiriase un apartament in zona Dorobanti. Barbatul de origine sarba ar fi venit acasa la Oana pentru a-i cere acesteia banii restanti pentru chirie. Zavoranu a sunat la 112 pentru a reclama faptul ca proprietarul ar fi bruscat-o, iar in final au mers amandoi la Politie, unde au depus plangeri unul impotriva celuilalt. Oana l-a reclamat pe barbat ca a agresat-o, iar acesta ca vedeta nu si-a platit chiria.

Intr-un acces de furie, bruneta l-a muscat de deget pe barbatul de la care a inchiriat un apartament in zona Dorobanti
Intr-un acces de furie, bruneta l-a muscat de deget pe barbatul de la care a inchiriat un apartament in zona Dorobanti

Proprietarul a declarat atunci ca a luat-o de par pe vedeta pentru ca aceasta l-a muscat de mana si l-a agresat. “Am batut la usă, mi-a zis sa o astept in bucatarie pentru ca e in chiloti. I-am zis ca o astept acolo pana se imbraca. M-a muscat de deget, iar eu am tras-o de par exact asa cum a facut si ea. M-a facut in feluri in care nu va imaginati. Cine s-o violeze pe ea?”, a declarat, la acea vreme, proprietarul.
 

Tambalau cu vrajitoarele
In perioada in care incerca sa-l recucereasca pe Pepe, Oana a trecut si pe la vrajitoare. Cand si-a dat seama ca e demersul si investitiile facute sunt in zadar, Oana a dat totul pe fata. A iesit in presa cu marturii socante. A povestit cum era sa ajunga la sapa de lemn din cauza vrajitoarelor Vanessa si Melisa, care i-au cerut bani pentru diferite ritualuri. In final, paguba produsa a ajuns la 450.000 de euro, iar Oana Zavoranu a mers la Politie pentru a reclama escrocheria in care a fost implicata.

Oana a apelat la vrajitoare ca sa-l recucereasca pe Pepe
Oana a apelat la vrajitoare ca sa-l recucereasca pe Pepe

Asa-zisele vrajitoare Vanessa si Melisa au fost trimise in judecata dupa ce ar fi inselat zeci de persoane, printre pagubiti aflandu-se si Oana Zavoranu. La randul ei, insa, si Oana a fost data in judecata de Sebastian Dobrescu, unul dintre complicii vrajitoarelor, dar si denuntatorul procurorului Max Balasescu, cel care ancheta cazul.

Dobrescu i-a intentat Oanei Zavoranu un proces prin care vrea sa obtina daune morale. El a depus o plangere la parchet in care sustinea ca Oana Zavoranu l-ar fi amenintat in direct la tv. In plangere se arata ca Zavoranu a spus ca Dobrescu ar trebui “sa taca din gura, sa nu se mai agite, pentru ca altfel va ramane si fara celalalt picior sau va deveni beteag”.
Claudia Voicu

CITESTE SI:

Cum arata Oana Zavoranu la o zi de cand si-a pus silicoane de 1 kilogram! Si-a pus „dusmanii” la punct imediat cum s-a externat

Oana Zavoranu risca 5 ani de inchisoare! Querida a fost prinsa in flagrant, in timp ce ii cerea 10.000 de euro unui medic!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
Mesajul postat de tânăra de 24 de ani înainte să cadă de la balcon: ”Nu am fost perfectă”
Mesajul postat de tânăra de 24 de ani înainte să cadă de la balcon: ”Nu...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”