Toti au venit sa-si arate talentul, insa doar TREI au trecut de a doua semifinala! Iata FINALISTII de la “Romanii au talent”!

Publicat: 19/04/2014 | 00:22
Toti au venit sa-si arate talentul, insa doar TREI au trecut de a doua semifinala! Iata FINALISTII de la “Romanii au talent”!

Emotiile i-au pus la grea incercare pe concurenti si in cea de-a doua semifinala de la “Romanii au talent”. Tensiunea a atinse cote maxime atunci cand au fost anuntati cei trei finalisti, care in sfarsit au putut rasufla usurati pana la marea confruntare.

Cei mai norocosi concurenti ai acestei semifinale au fost Catalin Mihalache si Stefan Poescu. Ei au ocupat locurile 1 si 2 in preferintele publicului de acasa, asa ca au trecut mai departe fara niciun fel de emotie.

Romanii au talent

La marea confruntare din Vinerea Mare au intrat locurile 3 si 4, in functie de votul telespectatorilor. Astfel, au fost nominalizati Trupa Space si Raul Gheba, iar decizia juriului a fost una foarte grea, ambele variante fiind momentele preferate ale juratilor.

Romanii au talent

Dupa ce Andi Moisescu l-a ales pe Raul, Andra a optat pentru Trupa Space si Mihai Petre din nou pentru Raul, comediantul merge mai departe, in marea finala.

romanii au talent

 

Desi au oferit un spectacol plin de emotie, drumul Trupei Space se opreste aici.

Romanii au talent

Castigatorul locului I, Catalin Mihalache, este si candidatul pentru premiul de orginalitate din aceasta editie.

Saptamana viitoare, vor incerca sa isi castige un loc in marea finala: Trupa Qui Peut, Ionut Stinfa, Andreas BU, Trial Bike, Raisa Anischevici, Duo Armonia, Claudia Stroe, Samir si Max, Cvintetul Anatoly, Akikai Junior, Leon Magdan, Ansamblul Veselia.

R.O.
 

Citește și...