Toti se asteptau sa-si venereze tatal, dar raspunsul lui este incredibil! Fiul lui Francisc Vastag il idolatrizeaza pe …

Publicat: 04/05/2014 | 12:06
Toti se asteptau sa-si venereze tatal, dar raspunsul lui este incredibil! Fiul lui Francisc Vastag il idolatrizeaza pe …

Unul dintre cei doi baietii al unei legende in box, Francisc Vastag, a recunoscut ca desi a incercat sa duca mai departe pasiune atatalui sau, a ales sa faca altceva! 

Chiar daca s-a retras din atentia publica in ultima perioada, legenda Feri Vastag a avut grija sa-si concentreze toate atentia si timpul lui nu doar asupra tinerilor pe care ii antreneaza sa ii calce pe urme, ci si asupra celor doi baieti ai sai. Desi nici Andrei si nici Victor nu i-au dus pasiunea mai departe, desi au incercat sa faca performanta in box, asta nu i-a descurajat sa incerce un sport mult mai popular si mai putin dureros: fotbalul!

Andrei este cotat pe site-urile de transferuri la 300.000 de euro
Andrei este cotat pe site-urile de transferuri la 300.000 de euro

Daca Victor nu a reusit sa ajunga prea departe nici cu fotbalul, din cauza unei accidentari grave la unul dintre genunchi, fiind nevoit sa se retraga, nu la fel a fost si soarta lui Andrei.

Evaluat la 300.000 de euro

El a ajuns sa joace vreme de doua luni chiar la clubul Dinamo, insa joaca la CS Metalul Resita, iar planurile sunt mari.

Andrei este cotat pe site-urile de transferuri la 300.000 de euro

“Vreau sa joc in Liga 1. As vrea sa promovez cu echipa din Resita in divizia A. Daca voi promova nu cred ca voi pleca. Am niste oferte in acest moment, insa sunt doar discutii si nu vreau sa vorbesc pana nu e ceva sigur. Mi s-a mai intamplat sa vorbesc si nu s-a realizat transferul. Daca Doamne fereste nu se va intampla, voi pleca”, a declarat Andrei Vastag, evaluat in acest moment de un site de transferuri la 300.000 de euro.

Andrei Vastag a jucat timp de doua luni la echipa Dinamo

Desi nu avea decat doia ani cand tatal lui scria istorie in box, tanarul fotbalist de 20 de ani spune ca i-a vazut toate meciurile inregistrate. De asemenea, a tinut sa puncteze ca “deprinderile din ring nu s-au rasfrant niciodata in casa”, si ca tatal lui i-a menajat ca pe doua bijuterii, chiar daca mai faceau nazbatii, ca orice copii.

Francisc vastag este mandru de fiul lui

Andrei Vastag respecta performantele tatalui sau, dar recunoaste ca idolul lui este insa un fotbalist Italian: Andreea Pirlo.

“Imi place foarte mult. Observ ca fotbalul mi-a oferit satisfactii mai multe si mai frumoase decat boxul”, a spus fiul lui Vastag.

Citeste si Feri Vastag ii face K.O. pe patronii barurilor din Resita!

Francisc Vastag, sef de galerie la meciul din Serbia pentru fiul sau, Andrei

(M.A.)
 

Citește și...