Toti se sperie de el, dar sotia l-a transformat in mielusel! Uite cat de bine e „dresat” Iftimoaie si ce face dupa o cearta

Publicat: 23/10/2014 | 00:13

Cei care nu-l cunosc pe Ionut Iftimoaie au impresia ca sportivul este la fel de rigid acasa precum in ring. De fapt, luptatorul se transforma complet atunci cand se afla in sanul familiei si se transforma intr-un sot exemplar, extrem de docil. 

Rare sunt evenimentele la care Ionut Iftimoaie apare fara sotia lui, Mioara. Cei doi au o relatie extrem de frumoasa, iar sportivul sustine ca nu ar fi putut face nimic fara actuala lui partenera, avand numai cuvinte frumoase la adresa ei. Unde mai pui ca, spre deosebire de alti barbati, sportivul mai si recunoaste ca traieste sub papuc.

 

Iftimoaie tine mereu cont de sfaturile sotiei sale
Iftimoaie tine mereu cont de sfaturile sotiei sale

Sotia il sprijina in orice moment al vietii

 

Luptatorul profita e orice ocazie pentru a-si lua partenera de viata si sustine ca, fara Mioara, nu s-ar descurca din multe puncte de vedere. „In cazul meu, se afla si in fata mea, nu doar in spatele succesului meu, de aceea si in seara aceasta am venit cu sotia mea. Este foarte important echilibrul pe care ti-l da familia, in general, nu numai sotia, ci familia, si asta pentru ca te face sa fii mult mai motivat in ceea ce faci”, ne-a spus sportivul, care a completat ca, de cand s-a insurat ,a invatat ca trebuie sa faca si treburi casnice, dar mai ales a invatat ca femeia are mai mereu dreptate:

Sportivul este incurajat de sotia sa
Sportivul este incurajat de sotia sa

„Piata o face ea si asta pentru ca incerc sa evit anumite certuri in familie, dupa care in ceea ce priveste vestimentatia 100 % merg pe mana ei si asta pentru ca mai intai de toate ea trebuie sa se simta confortabil cu mine, daca mergem intr-un loc. La fel cum imi dau si eu cu parerea atunci cand ea se imbraca. Ciudat, imi dau cu parerea si cand se imbraca”, ne-a mai spus, amuzat, Iftimoaie.

.

Ionut Iftimoaie

„Fara cearta nu e dulce impacarea”

 

Ca orice cuplu, Ionut si Mioara au momentele lor mai tensionate, cand se cearta sau se contrazic. De fiecare data, sportivul stie cum sa-si impace iubita si mai ales cum sa o faca sa-l ierte: „Poate asa discutii in contradictoriu. Fara cearta nu e dulce impacarea si asa mai departe. Suntem oameni. Ca orice familie normala mai avem si pareri diferite, dar important este ca avem metoda potrivita de a face pace. Nu ma intrebati cum”, a mai spus Ionut.

 

CITESTE SI:

Cum se sfarseste o noapte in club pentru campionul K1, Ionut Iftimoaie! Si-a condus pe brate amicii de distractie, dar…

Ionut Iftimoaie sta acasa cu copiii, iar sotia merge in club! Cum a fost surprinsa de ziua ei

 

Ionut Iftimoaie a intervenit intre cei doi inainte ca scandalul sa escaladeze
Ionut Iftimoaie a intervenit intre cei doi inainte ca scandalul sa escaladeze

Este bun la casa omului

 

Iftimoaie ne-a dezvaluit si secretul linistei conugale. Barbatul stie ca trebuie sa-si ajute sotia la treburile gospodaresti, dar mai ales sa-i oferee acesteia putin timp liber doar pentru ea: „Cum sa nu ma duc la piata si eu? Daca vreti, eu stiu exact cat costa un kilogram de ceapa, cat costa painea, cat costa morcovii si asa mai departe. Sigur ca da. Ma descurc si in bucatarie, dar prefer dormitorul”, a mai spus Ionut, mai in gluma, mai in serios.

 

Denisa Macovei