Loading the player...

Însoţită de o prietenă, Roxana Vancea a ieşit la cumpărături îmbrăcată cu un hanorac lung, iar prezenţa sa i-a înnebunit pe ceilalţi clienţi din supermarket. Ţinuta aleasă i-a făcut pe ceilalţi să se întrebe dacă vedeta a purtat sau nu lenjerie intimă. Misterul a rămas, însă, nerezolvat (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. Toţi bărbaţii o doresc, iar femeile visează să aibă o siluetă ca a ei. Tânăra este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar ţinutele cu care se afişează în public sunt extrem de provocatoare. Bruneta atrage privirile tuturor indiferent că apare la televizor, în cluburi sau la... cumpărături (Roxana Vancea, dezvăluire şoc: "Am dormit cu tata până în clasa a 12-a!").
 
CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe Roxana în momentul în care ieşea dintr-un supermarket din Capitală. Până aici nimic deosebit. Bruneta a ieşit, însă, în evidenţă graţie modului în care era îmbrăcată. Deşi afară era o vreme câinoasă, vedeta a ieşit la cumpărături încălţată cu o pereche de tenişi de culoare albă şi cu un hanorac suficient de lung cât să-i facă pe ceilalţi clienţi să se întrebe dacă a purtat sau nu lenjerie intimă.
 
Concluzia unanimă a fost că Roxana nu avea absolut nimic pe sub hanorac. Asta dacă ţinem cont că, la un moment dat, s-a aplecat pentru a lăsa cumpărăturile pe bancheta din spate a maşinii şi nu s-a observat niciun alt obiect vestimentar purtat de brunetă pe sub bluză. Adevărul îl ştie, însă, doar ea. Cert este că ţinuta cu care a ales să iasă în public a stârnit fanteziile tuturor bărbaţilor care se aflau în supermarket (Roxana Vancea a apărut într-o revistă din Franţa).
 
După ce a aşezat, cu grijă, sacoşele în maşină, vedeta s-a urcat la volan şi a demarat în trombă împreună cu prietena care a însoţit-o la cumpărături. Roxana Vancea a devenit cunoscută graţie emisiunii "Netza cu Răzvan şi Dani", unde îşi etala, de fiecare dată, sânii săi de dimensiuni uluitoare, naturali şi fermi. După ce a părăsit show-ul, bruneta a juns instructor de Kangoo Jumps.
Citeste despre:roxana vancea, roxana vancea cumparaturi, roxana vancea lenjerie intima


Share On Facebook