Totul a fost filmat! Alex Velea, „umilit” de fiul camatarului Calu’ la ziua fetei lui Salam! „Alex Velea isi […] pielea”

Publicat: 31/08/2013 | 00:20

Petrecere de zile mari miercuri seara, cand, fiica cea mica a lui Salam a implinit 13 ani. Printre oapetii de soi invitati la ziua lui Betty s-au numarut si Alex Velea si indragitul Dorian Popa, venit special la aniversare pentru fata manelistului.

Daca atmosfera la petrecere a fost una speciala, Salam cantandu-i lui Betty toata seara, la un moment dat, unul dintre invitati a pus ochii pe Alex Velea, pe care l-a scos la o filmare „la rece” pe fratiwer-ul Velea. Tanarul aprins la fata din imagini este nimeni altul decat fiul cel mic al temutului camatar Marcel Pascu, cunoscut in lumea interlopa sub numele de „Calu”.

Florin Salam a fost in culmea fericirii la ziua fetei sale
Florin Salam a fost in culmea fericirii la ziua fetei sale

Despre acesta cancan.ro scria in septembrie 2011 ca a fost implicat intr-o bataia organizata pusa pe seama unei datorii de 400.000 de euro. Atunci, cu toate ca oficial nu a muncit niciodata, Marcel „Calu” a putut sa-i imprumute vecinului sau Marian Stoica, poreclit „Dacian”, 400.000 de euro.

Pentru ca dobanzile percepute de camatar devenisera foarte mari, intre cei doi a izbucnit un conflict. Ca sa-i dea o lectie lui „Dacian”, camatarul a aranjat, in vara, ca unul dintre fiii datornicului sa fie batut. In urma agresiunii, victima a stat in spital nu mai putin de 82 de zile.

Calu' a fost acuzat ca a bagat un barbat in spital in 2011
Calu’ a fost acuzat ca a bagat un barbat in spital in 2011

La scurt timp, intre „Dacian” si vecinul camatar a izbucnit un nou conflict, in timpul caruia s-au folosit sabii, bate si pistoale cu bile. Cu toate ca ambele tabere au participat la lupta de strada, politistii i-au retinut doar pe „Dacian” si pe cei doi fii ai sai, fara sa se atinga de Marcel „Calu” si de oamenii sai.

Betty nu a ratat nicio ocazie sa se pozeze cu Velea
Betty nu a ratat nicio ocazie sa se pozeze cu Velea

Miercuri seara, la ziua lui Betty, printre invitati a fost si fiul temutului camatar bucurestean care, aprins de muzica si de bauturile servite, rosu la fata, a tinut mortis sa faca o filmare cu Alex Velea.

Baiatul camatarului Calu' a repetat incontinuu replica lui Velea
Baiatul camatarului Calu’ a repetat incontinuu replica lui Velea

Stanjenit un pic de insistenta lui Calu’ Jr, cantaretul a ascultat minute in sir una dintre cele mai ciudate rime auzite vreodata :”Alex Velea, isi mangaie pielea” (una dintre replicile preferate ale cantaretului).

Baiatul camatarului Calu s-a fotografiat in lift si cu Dorian Popa
Baiatul camatarului Calu s-a fotografiat in lift si cu Dorian Popa

Mai mult, Marco, fiul camatarului a insistat sa precizeze pe camera de luat vederi ca are aceleasi tatuaje ca ale cantaretului, toate acestea in timp ce ii aranja obsesiv sapca.

Printre invitatii de soi la petrecere s-a numarat si Dorian Popa
Printre invitatii de soi la petrecere s-a numarat si Dorian Popa

I.P
 

Citește și...