Totul despre barbatul care a castigat marele premiu la LOTO 6/49! Norocosul are toata familia plecata la munca in Italia si…

Publicat: 29/11/2013 | 14:30
Totul despre barbatul care a castigat marele premiu la LOTO 6/49! Norocosul are toata familia plecata la munca in Italia si…

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator din Baia de Arama, judetul Mehedinti.

Jucatorul a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 46, 26, 43, 30, 38 si 21, potrivit Loteriei Romane.

La categoria a II-a de la 6/49 (cinci numere ghicite din sase) s-au inregistrat trei castiguri a cate 47.598,06 lei, iar la categoria a III-a (patru numere din sase) au fost, tot joi, 207 castiguri a cate 689,82 lei, a mai precizat sursa citata.

Potrivit Romania TV, barbatul care a ghicit toate cele sase numere este trecut 60 de ani. Acesta locuieste in localitatea Apa Neagra de langa Baia de Arama. Acesti bani au venit ca o manusa deoarece norocosul are familia plecata la munca in Italia.

Aseara, imediat dupa ce a castigat marele premiu la Loto si-a sunat familia in strainatate si le-a spus sa se intoarca acasa. Potrivit aceleiasi surse, cu mai mult timp in urma, barbatul a avut probleme cu legea si a fost anchetat intr-un dosar de furt.

G.C.

Citește și...