Totul se intampla de Inviere! La 78 de ani, „Mama Zina” urmeaza sa pateasca asta in azilul in care traieste de peste trei ani!

Publicat: 16/04/2014 | 12:54

Se apropie Pastele, iar Zina Dumitrescu se pregateste si ea de sarbatoare. Chiar daca se afla la azil, va avea parte de toate cele traditionale, iar dupa Invierea Domnului planuieste sa revina in moda. A inceput deja sa lucreze la noua colectie!

Au trecut mai bine de trei ani de cand Zina Dumitrescu si-a mutat resedinta la un azil din apropierea Capitalei. Desi e departe de casa, se pare ca aceasta o duce mai bine ca niciodata si ca si-a revenit complet dupa depresia de care a suferit in urma cu ani buni.

Acum, profita de zilele insorite si se relaxeaza in gradina complexului, gandindu-se din ce in ce mai serios la o noua colectie. Din cele spuse de directorul azilului, creatoarea s-a apucat deja de treaba si planuieste ca imediat dupa Paste sa revina pe podium.

Zina Dumitrescu este considerata
Zina Dumitrescu este considerata „mama modei romanesti”. Are in spate o cariera impresionanta si a lansat numeroase nume mari ale modei

„Este foarte bine. Iese in gradina, citeste cate o carte, se simte foarte bine. Vrea sa faca si o prezentare de moda aici, la piscina. A tot discutat cu Botezatu despre asta. Am auzit-o vorbind despre niste planse, lucruri specifice celor din domeniu. Au si venit cateva lucruri, am inteles ca lucreaza la ceva”, a declarat Ion Casian, directorul azilului, pentru CANCAN.ro.

zina dumitrescu

CITESTE SI

Averea Zinei Dumitrescu, lasata de izbeliste de fiul ei. Vezi ce s-a intamplat cu apartamentul in care a locuit 50 de ani

Dorinta ei l-a socat pe Bote! Mama Zina l-a sunat din azil si i-a zis ca vrea sa petreaca Revelionul… La 77 de ani, e incredibil!

Zina Dumitrescu are o singură dorinţă: să îşi vadă fiul! Află de când nu a mai vizitat-o

De trei ani,
De trei ani, „mama Zina” locuieste intr-un azil din apropierea Capitalei

Insa, pana cand va fi gata noua colectie, „mama Zina” se pregateste sa intampine Pastele asa cum o face orice crestin. Pentru aceasta ocazie, conducerea azilului a avut grija sa organizeze totul ca cei de acolo sa se simta ca acasa. Cu toate astea, sunt si mici „placeri” de care Zina Dumitrescu nu se poate bucura, mai ales culinare.

Catalin Botezatu este foarte apropiat de Zina Dumitrescu, iar acum o ajuta pe creatoare sa revina in moda
Catalin Botezatu este foarte apropiat de Zina Dumitrescu, iar acum o ajuta pe creatoare sa revina in moda

„De Paste vom face o masa cu tot ce trebuie, vor avea miel la cuptor, stufat, ciorba de miel, drob si cozonac. Am vorbit si cu un preot sa vina sa sfinteasca aici si sa ii impartaseasca pe toti, iar un cor de copii le va canta. Vom face tot ce trebuie de Sarbatori. Dansa mai are, insa, mici placeri culinare pe care noi nu le putem indeplini”, ne-a declarat directorul azilului.

„Mama Zina” sta la azil de mai bine de trei ani

Nu mai vrea sa vina acasa

In urma cu ceva timp, Zina Dumitrescu sustinea sus si tare ca abia asteapta sa se intoarca in casa ei. Se pare, insa, ca optiunile sale s-au schimbat, intrucat aceasta a refuzat sa paraseasca azilul. „Mama Zina” a explicat ca nu isi doreste sa stea singura acasa si ca, din pacate, fiul ei nu poate petrece mai mult timp cu ea, asa ca prefera sa ramana in locul unde si-a petrecut ultimii trei ani. „Au fost niste discutii sa plece la un moment dat, dar nu a mai vrut. Spune ca nu vrea sa se intoarca acasa sa stea singura. Baiatul are treaba lui si nu are timp sa stea cu ea, asa ca a vrut sa ramana aici, cu noi”, ne-a spus Ion Casian.

 

„De Paste vom face o masa cu tot ce trebuie, vor avea miel la cuptor, stufat, ciorba de miel, drob si cozonac. Vom face tot ce trebuie de Sarbatori. Dansa mai are, insa, mici placeri culinare pe care noi nu le putem indeplini. ” Ion Casian

Aiana Dinu

 

 

Citește și...