Tragedie fara margini in familia Andei Adam! A fost la un pas sa-si amane nunta cu Sorin! Si-a anuntat domnisoarele de onoare…

Publicat: 28/05/2015 | 16:48
Tragedie fara margini in familia Andei Adam! A fost la un pas sa-si amane nunta cu Sorin! Si-a anuntat domnisoarele de onoare…

Un eveniment tragic a facut ca Anda Adam sa fie in doliu, in ziua nuntii. Cum, insa, ceremonia nu ar fi putut amanta, solista si-a contramandat doar petrecerea burlacitelor, in semn de piosenie, pentru matusa sa decedata in urma cu doua saptamani.
 

Credea ca nimic nu ii poate umbri fericirea, insa Anda Adam a fost supusa unei grele incercari, recent, cand matusa ei preferata, care-i era ca a doua mama, a incetat din viata, intr-un mod total neasteptat.

Aflata in perioada de doliu, solista traverseaza momente ingrate, insa trebuie sa duca la bun sfarsit pregatirile pentru cel mai important eveniment al vietii ei:

anda adam

“Matusa era invitat special la nunta. Mama Andei chiar ii cumparase rochia din America. Dar asa a fost sa fie. Femeia este cea care a crescut-o pe Anda, intrucat parintii ei s-au mutat din tara pe cand Anda abia intrase la liceu”, a povestit o sursa din anturajul solistei, pentru CANCAN.ro.

 

A renuntat la petrecerea burlacitelor

 

Cum in aceasta perioada nu ii prea arde de chefuri, Anda a hotarat sa elimine cat mai mult din programul ei distractiile, astfel ca a renuntat chiar si la unul dintre obiceiurile de dinaintea nuntii:

anda adam

“Cu o noapte inainte de nunta are concert, undeva in afara Bucurestiului, iar vineri spre sambata ar fi trebuit sa aiba loc petrecerea burlacitelor. Anda si-a anuntat domnisoarele de onoare sa nu ii pregateasca nicio surpriza de acest gen, intrucat nu se afla in dispozitie petru astfel de evenimente”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

Nunta in aer liber, cu 400 de invitati

 

anda adam

Nunta Andei Adam cu Sorin Andrei, care va avea loc pe data de 7 iunie, se anunta a fi un eveniment cu adevarat grandios. Mireasa va schimba doua rochii, cheful se va termina la piscina, meniul va fi unul sofisticat, iar alaturi de cei doi miri, in cea mai importanta zi a vietii lor, vor petrece peste 400 de persoane.

CITESTE SI: 

Ce imparte Anda Adam cu Victor Slav, la doar cateva zile inainte de nunta cu Sorin Andrei!

E oficial! Anda Adam se marita! Logodnicul ei seamana izbitor cu Victor Slav

 

M.P.

Citește și...