Tragedie greu de suportat pentru mama femeii cu nume de inger! Ce se intampla in familia lui Melek Amet, la 5 ani de la moartea ei

Publicat: 12/03/2014 | 12:03

Au trecut aproape sase ani de la trecerea in nefiinta a lui Melek Amet, insa mama sa nu reuseste nici acum sa treaca peste moartea violenta a manechinului. Mama fostului fotomodel plange mereu si i-a facut fiicei sale in casa un adevarat altar.

A fost una dintre manechinele generatiei de aur, asa cum erau denumite la inceputul anilor ’90 si a fost considerata ani la rand ca fiind febletea lui Nicolae Ceausescu. In anul 2008, dupa o lupta crancena de doi ani cu cancerul, Melek Amet s-a stins din viata chiar in bratele mamei sale. Au trecut aproape sase ani de atunci, iar femeia, ramasa singura, fara nici o alta ruda, suspina zilnic dupa unicul sau copil: 

Melek Amet a decedat la 49 de ani din cauza unei boli necrutatoare
Melek Amet a decedat la 49 de ani din cauza unei boli necrutatoare

„Nu m-am obisnuit nici acum cu gandul ca nu mai este langa mine. Am crescut-o ca pe o floare si am iubit-o ca pe ochii mei din cap. Moartea ei a fost cel mai rau lucru care mi s-a putut intampla. Plang in fiecare zi si ma gandesc cum ar fi fost viata mea daca ea mai traia. Poate aveam si eu un nepotel sau o nepotica acum. Imi pare rau ca a murit cu dureri mari, chinuita de aceasta boala grea. Se spune ca te uratesti cand suferi de asa ceva, dar ea era la fel de frumoasa”, a declarat mama lui Melek, pentru CANCAN.ro.

 

I-a facut altar cu sute de poze!

Mama lui Melek nu si-a revenit nici acum dupa pierderea fiicei sale
Mama lui Melek nu si-a revenit nici acum dupa pierderea fiicei sale

Pentru a-si alina dorul de fiica sa, femeia i-a facut acesteia in sufragerie un adevarat altar. Sute de poze si de candele la un loc: „Acolo sunt poze inca de s-a nascut ea. Din copilarie, alaturi de tatal ei, iar mai apoi de pe podiumurile de moda, acolo unde era atat de apreciata si de iubita. Am o poza pe care am facut-o cu putin timp inainte sa moara. Este ultima mea amintire cu ea.

Melek Amet a decedat la 49 de ani din cauza unei boli necrutatoare
Melek Amet a decedat la 49 de ani din cauza unei boli necrutatoare

Sufar enorm, uneori ma simt tare singura, desi sunt inconjurata de ai mei. Insa nu mai pot spune ca am familie. Nici sotul si nici fiica mea nu mai sunt. Acum nu imi ramane decat sa ii plang si sa merg saptamanal la ei la cimitir„, ne-a mai spus mama lui Melek!

 

Este vizitata de prietenele lui Melek!

mama melek amet

Chiar daca au trecut aproape sase ani de la moartea manechinului preferat al lui Nicolae Ceausescu, prietenele apropiate ale lui Melek inca mai vin in vizita: „Ele i-au promis fiicei mele ca nu ma vor lasa singura si nu au facut-o. Ma suna, ma viziteaza, vin si ele la cimitir. Fiica mea a fost tare iubita”, a declarat femeia, pentru CANCAN.ro.

Claudia Balan

Citește și...