Tragedie in fotbalul romanesc! Fostul arbitru Pavel Gheba a fost găsit împuşcat. El s-a sinucis

Publicat: 08/05/2014 | 08:22
Tragedie in fotbalul romanesc! Fostul arbitru Pavel Gheba a fost găsit împuşcat. El s-a sinucis

Fostul abitru Pavel Gheba, în vârstă de 48 de ani, a încetat din viaţă, el fiind găsit împuşcat, în Tulcea. Poliţiştii susţin că fostul cavaler al fluierului s-ar fi sinucis.

Pavel Gheba a fost găsit fără suflare în casa cumnatului său, din Tulcea. Din primele informaţii, se pare că fostul tuşier s-a sinucis cu arma cumnatului său.

„Era un băiat excelent, e o mare surpriză pentru mine. A fost un asistent foarte bun, de şase, şapte ani nu ştiu nimic de el”, a declarat pentru ProSport fostul şef al arbitrilor, Ion Crăciunescu.

„A fost arbitru bun, a intrat la un moment dat şi pe lista FIFA, am discutat cu el ultima dată anul trecut. Lucra ca inspector din partea UE pe partea de protecţie a Deltei Dunării. Ştiu că era implicat în lupta anti-braconaj”, a declarat şi Dan Lazărescu, fost coleg de linie cu Pavel Gheba.

Pavel Gheba

A arbitrat în Liga I în perioada 1998-2006 şi a fost la un moment dat propus pe lista FIFA. S-a retras în 2006, după ce a fost găsit vinovat de CCA că a anulat un gol valabil al lui Nicolae Dică. Gigi Becali l-a acuzat atunci că a luat bani de la George Copos, iar patronul Stelei a fost dat în judecată de fostul asistent.

Până la acest moment, nu se cunosc motivele pentru care fostul arbitru FIFA s-a dus direct spre rastelul cu arme, după care s-ar fi sinucis. Pavel Gheba era căsătorit şi avea un copil.

G.C.

Citește și...