Tragedie în Vâlcea. Un bărbat imobilizat la pat a murit într-un incendiu provocat de o țigară

Publicat: 05/11/2019 | 14:14

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea au fost solicitaţi să intervină, marți dimineață, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă în comuna Păuşeşti, satul Barcanele. (VEZI ȘI: INCENDIU PUTERNIC ÎN PIATRA-NEAMȚ. DOUĂ FEMEI S-AU URCAT PE ACOPERIȘUL BLOCULUI)

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta mocnit în interiorul locuinţei, iar proprietarul acesteia, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani era întins în pat, în camera în care se manifesta incendiul.

Incendiul a pornit de la o țigară

Acesta avea arsuri de gradul II pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului şi nu prezenta semne vitale. Potrivit declaraţiilor făcute de vecini, victima era nedeplasabilă, fiind imobilizată la pat. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decesul acestuia fiind declarat de medicul de la ambulanţă.

Cercetările preliminare efectuate la faţa locului arată că incendiul s-ar fi declanşat în interiorul locuinţei, în zona patului, de la o ţigară aprinsă de persoana decedată. Cercetările ulterioare vor stabili şi cauza exactă a decesului. (NU RATA: FILMĂRI SECRETE DIN TIMPUL INCENDIULUI DE LA COLECTIV, FĂCUTE PUBLICE LA 4 ANI DE LA TRAGEDIE. CE FĂCEA ADI DESPOT, IMAGINILE SUNT EDIFICATOARE)

Citește și...