Tragedie la Mătăsaru, în Dâmbovița. O mamă și-a găsit copilașul mort

Autor: Maya Radu
Publicat: 04/03/2019 | 15:59

Dramă îngrozitoare într-o localitate din Dâmbovița! O tânără mamă din comuna Mătăsaru și-a găsit, luni dimineață, copilul mort. Bebelușul ar fi decedat în somn. Femeia crede că micuțul a fost răpus de durerile de la colici. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a elucida cauzele morții copilului.

Mama în vârstă de 20 de ani avea doi copii: unul de două luni și o fetiță mai mare. Îi creștea în condiții grele, din cauza sărăciei. (CITEȘTE AICI: AUDIERI ÎN CAZUL COPILULUI MORT LA O CLINICĂ PRIVATĂ DIN CAPITALĂ! ASISTENTA A PLÂNS ÎN TIMPUL DECLARAȚIILOR)

Tânăra mamă a povestit pentru mditv că, înainte de tragedie, micuțul a plâns toată noaptea. Femeia nu a știut ce să-i facă. S-a gândit că are colici, dar nu avea tratament pentru el în casă.

Medicii nu au mai putut face nimic

Copilașul a adormit și nu s-a mai trezit. De dimineață, mama lui l-a găsit fără suflare. Deși nu avea condiții optime să îl crească pe micuț, mama îl îngrijea cum putea mai bine și îl iubea. Ea nu știa ca băiețelul să aibă probleme de sănătate.

Când a văzut că micuțul nu mai dă semne de viață, femeia a chemat de urgență ambulanța, dar medicii nu l-au mai putut salva. Tânăra mai are o fetiță de doi ani. (VEZI ȘI: UN BĂIEȚEL INTERNAT ÎNTR-UN CENTRU DE SERVICII SOCIALE A MURIT DUPĂ CE A INTRAT ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR)

Citește și...