Tragedie la Spitalul Universitar! Un barbat s-a aruncat de la etajul 14. Afla coincidenta MACABRA din spatele acestei drame

Publicat: 05/12/2013 | 13:30
Tragedie la Spitalul Universitar! Un barbat s-a aruncat de la etajul 14. Afla coincidenta MACABRA din spatele acestei drame

In urma cu putin timp, un barbat s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucurestiu, pierzandu-si viata in urma impactului cu solul. Aceasta tragedie completeaza un sir uluitor, desprins parca din thrillerele hollywoodiene.

UPDATE Asupra barbatului s-a gasit o copie a cartii sale de identitate, pe care erau notata doua numere de telefon mobil. Din primele cercetari se pare ca abrbatula  urcat pe scarile de incendiu, pana la etajul 14 de unde s-a aruncat.

 

Barbatul nu era nici medic si nici pacient. Din cate se pare, era client al restaurantului situat tocmai la etajul 14 al Spitalului Universitar.

Deocamdata nu se cunosc motivele care l-au facut sa recurga la un asemenea gest. Politistii de la Serviciul Omoruri au venit la fata locului pentru a stabili daca este vorba despre un accident sau o sinucidere.

Ciudat este insa urmatorul lucru. In urma cu exact o luna, pe 5 noiembrie, un batran in varsta de 80 de ani a facut acelasi lucru, pierzandu-si viata dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al Spitalului Universitar.

Asta nu e tot! In urma cu exact un an, pe 5 decembrie 2012, o femeie s-a sinucis in conditii identice, aruncandu-se de la etajul 13 al aceluiasi spital bucurestean.

J.D
 

Citește și...