Tragic! Un bărbat din Vaslui şi-a violat fiicele ani la rând!

Publicat: 18/01/2013 | 09:09
Tragic! Un bărbat din Vaslui şi-a violat fiicele ani la rând!

Un bărbat de 42 de ani, din localitatea Băcani, judeţul Vaslui, şi-a violat ani la rând două dintre fiice. Coşmarul fetelor a ieşit la iveală după ce una dintre ele i-a povestit totul dirigintei sale.

Ororile au început din 2009, atunci când cea mai mare dintre fete abia împlinise 12 ani. Copila a fost violată în mod repetat, dar nu a avut curajul să-i spună mamei.

La 15 ani, a fugit de acasă şi s-a măritat. De atunci, tatăl, a început să abuzeze de cea mai mică dintre fete, carea avea pe atunci 12 ani.

Barbatul ar fi încercat să-şi violeze şi fiica mijlocie, în vârstă de 13 ani, numai că aceasta a reuşit să scape. Speriată, fata a mers la şcoală şi i-a povestit totul dirigintei. Astfel, bărbatul a ajuns pe mâna poliţiei, informeaza RTV.

Bărbatul a dat vina pe băutură pentru faptele comise, dar asta nu îl va scuti de pedeapsă. Cele două fetiţe au fost duse într-un centru pentru minori.

Acestea mai au acasă încă patru fraţi, cu vârste cuprinse între şase şi zece ani. Tatăl lor a fost arestat pentru viol, incest şi tentativă de viol.

Citește și...