Tranformarea şocantă a fiului secret al lui Bote! Nici prietenii nu-l mai recunosc!

Publicat: 28/10/2015 | 08:00
Tranformarea şocantă a fiului secret al lui Bote! Nici prietenii nu-l mai recunosc!

Andrei Iordache, cel care sustinea in urma cu ceva timp ca este fiul biologic al lui Catalin Botezatu a avut parte de o trasformare spectaculoasa. De cativa ani, tanarul a disparut din peisajul monden si isi dedica timpul modei.

Andrei a devenit cunoscut, dupa ce Catalin Botezatu la inclus in trupa lui de manechini, tanarul rteusind sa atraga atentia tuturor cu asemanarea izbitoare a cunoscutului designer.

andrei iordache

Atunci cand toata lumea a speculat ca acesta este fiul lui Bote, niciunul dintre ei nu a negat acest lucru, lasand loc de interpretari.

andrei iordache

De ceva timp, tanarul care s-a lansat si el in lumea designerilor, nu mai aduce deloc cu baiatul timid care a devenit celebru peste noapte in urma cu patru ani.

andrei iordache

Mai mult, acesta si-a schimbat total look-ul si s-a ingrasat cateva kilograme. Dovada sta in imaginile pe care acesta le-a facut publice pe contul de socializare.

Citeste si

Agresiuni si amenintari intre Catalin Botezatu si “iepurasul” Madalina Urloiu! S-au paruit in club pentru un barbat?

Bianca Draguanu si Catalin Botezatu, din nou impreuna! S-au mangaiat in plina strada si…

andrei iordache

Creaza rochii spectaculoase

Andrei insa isi doreste totusi sa ramana cat mai aproape de cel despre care lumea spune ca ii este tata biologic. De cativa ani a urmat modelul lui Catalin Botezatu si s-a lansat in moda. Tanarul creaza rochii spectaculoase, iar atelierul de croitorie ii ocupa majoritatea timpului.

Daria Petrescu

Citește și...