Transformare incredibila! Actorii serialului „La Bloc” s-au reunit dupa 10 ani. Cum arata acum

Publicat: 24/11/2013 | 12:36

In zi de sarbatoare, Pro Tv daruieste telespectatorilor sai o productie-eveniment. De 1 decembrie, ziua Romaniei si majoratul Pro Tv-ului, romanii vor primi in casele sale reuniunea celei mai nastrusnice echipe din cel mai iubit serial romanesc: "La Bloc"

Istoria “La Bloc” este scrisa cu recorduri de audienta, cu cifre impresionante si mai presus de toate, cu o echipa unita si cu prietenii pe viata. “La Bloc” a scris si o premiera in istoria televiziunii din Romania.

La Bloc

Actrita Mariana Danescu, cea care interpreta in serial rolul lui Lili, a nascut in vazul a milioane de romani. Regizorii si echipa de productie a serialului au imprumutat personajului Lili experienta de viata a actritei ce-i dadea viata, asa ca nasterea micutului Mihaita a fost asteptata cu sufletul la gura de toti telespectatorii Pro Tv si de doi “tati”, unul din realitate si unul din serial, adica Dragos Mostenescu ce juca rolul lui Costel.

La Bloc

La peste 10 ani de la prima caramida pusa in “La Bloc”, telespectatorii Pro Tv isi vor gasi o parte din indragitii “blocatari” in Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coada), Costel (Dragos Mostenescu) si Lili (Mariana Danescu) se vor prezenta ca fiind milionari romani fugiti de criza si nebunia din tara, adapostiti in linistea si splendoarea unui castel de milioane de euro.

Purtat de valul bogatiei si de sentimentul de indragosteala care i s-a aprins in suflet de cind a intilnit-o pe Iulia Vantur la Saint Tropez, Nelu se rasfata cu cele mai costisitoare placeri, insotit de secundul Costel si de toapa Lili. Dar vestea maritisului lui Mimi (Dana Rogoz) ajunge si la ei. Nelu isi face procese de constiinta ca a uitat de ea in ultimii ani. Hotaraste sa mearga in tara, la nunta, sa-i faca o surpriza.

La Bloc

Si de aici incepe toata nebunia, el vrea sa-i faca lui Mimi o nunta de vis, numai ca ea vrea o nunta simpla, doar cu familia care i-a mai ramas in tara si cu prietenii apropiati, cu vechile sale prietene Adina (Laura Cosoi) si Roxana (Tili Niculae), cu Nea Popa (Tudorel Filimon), Americanu (Emil Mitrache) si Bela (Alina Chivulescu).

La Bloc

Episodul-eveniment va face Romania sa vibreze de ras, cum s-a intamplat cu fiecare episod din cele 524 episoade din istoria indelungata a “blocului”, cum ii spun locuitorii lui, “blocatarii”. Revederea a incununat 13 sezoane de prietenie de pe parcursul a 6 ani de zile, din 2002 pana in 2008, adica 402 zile de filmare, mai precis 4824 de ore de trait in pielea personajelor.

G.C.

Citește și...