Transformare SENZATIONALA! Cum arata Catalin Maruta la 4 saptamani dupa ce si-a facut implantul de par

Publicat: 01/09/2014 | 18:01
Transformare SENZATIONALA! Cum arata Catalin Maruta la 4 saptamani dupa ce si-a facut implantul de par

Inainte de a pleca in prima vacanta, Catalin Maruta si-a luat inima in dinti si a mers sa isi faca implantul de par mult visat. A avut mari emotii pe tot parcursul procedurilor, insa Andra a fost in permanenta langa el.

Prezentatorul si-a facut implantul la o clinica din Turcia, acolo unde Sorin Brotnei a testat terenul. Maruta a avut 5000 de grefe extrase, iar procedura a dura 8 ore. A doua zi a urmat implantarea grefelor, care a durat alte 8 ore. In tot acest timp, Andra a fost langa el si i-a cantat pentru a-l ajuta sa se calmeze.

catalin maruta

“Colegii mei imi tot spun Lorenzo Lamas. Evident, oamenii astia sunt rautaciosi”, a glumit Maruta.

catalin maruta

In ambele vacante, Catalin Maruta a respectat cu sfintenie sfaturile medicilor si nu si-a expus parul la soare. A purtat in permanenta o sapca si acum se poate declara mandru de rezultatele care se vad cu ochiul liber. Chelia este istorie, iar acum asteapta sa ii creasca parul pentru a-si face o freza precum cea a lui Lorenzo Lamas.

catalin maruta

CITESTE SI
Declaratia de dragoste a Andrei pentru Catalin Maruta: „Esti iubirea vietii mele si…” Ce surpriza i-a facut prezentatorul

Andra, mesaj emotionant de ziua ei: „Sunt intr-un loc superb” De ce surprize a avut parte cantareata
 

A avut doua vacante!
Catalin si Andra Maruta au avut parte in aceasta vara de doua vacante. In prima au mers impreuna cu fiul lor, David (3 ani si jumatate), in Tenerife. Apoi au plecat la Paris, acolo unde au sarbatorit 6 ani de casnicie, dar si ziua de nastere a Andrei.

D.C.

Citește și...