Transformarea incredibila a sexy-concurentei de la “Vocea Romaniei”, care l-a facut pe Brenciu sa rupa butonul si scaunul!

Publicat: 29/09/2013 | 18:04

E tanara, e sexy si are o voce de aur, trei motive pentru care “antrenorii” de la Vocea Romaniei s-au batut sa o aiba in echipa pe Iulia Dumitrache.

Iuliana Dumitrache, o domnisoara in continua transformare
Iuliana Dumitrache, o domnisoara in continua transformare

Cel mai vehement a fost Horia Brenciu care a stricat butonul “de panica” si a fost la un pas sa rupa scaunul in momentul in care a auzit vocea Iuliei pe interpretarea celebrei melodii lansate de Diana King, “Shy Guy”.

Intr-un final, tanara pitesteanca a trecut in tabara Loredanei Groza care va incerca in timp sa-i ridice si mai mult prestatiile pe scena si s-o transforme intr-o adevarat vedeta. De altfel, Iulia nu este straina de showbiz.

Aparitie soc la
Aparitie soc la „Vocea Romaniei”

Ea cocheteaza cu muzica de mica si a urcat pe mai multe scene, inclusiv la Festivalul de muzica usoara de la Mamaia, unde a luat premiul II cu piesa “Lasa-mi un vis”, o melodie pe gustul tinerei, melodioasa si sensibila.

Iuliana Dumitrache a studiat vioara timp de 8 ani in scoala generala si a urmat cursurile Liceului de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, la sectia canto. La doar 14 ani, tanara a castigat un concurs din cadrul festivalului “Flori de mai” cu piesa “Ploaia si noi”.

Locul doi la festivalul de la Mamaia
Locul doi la festivalul de la Mamaia

Este o fire ambitioasa si le admira pe Monica Anghel si regretata Whitney Houston. Intrata in lumea fascinanta a muzicii, Iuliana traieste acum intr-o lume chic din Capitala, cu petreceri fabuloase in cluburi exclusiviste si printre staruri. Dar trebuie sa stie ca aceasta viata petrecuta permanent in lumina reflectoarelor si printre celebritatilor momentului, are si ea un pret. Va fi oare dispusa sa-l plateasca?

Iuliana Dumitrescu, o psoibila stea a muzicii romanesti
Iuliana Dumitrescu, o psoibila stea a muzicii romanesti

Ca doar “Vreau sa fiu un V.I.P.”, a celebrei Lauren Weisberger, este cartea ei de suflet. Despre Iulia Dumitrache mai trebuie spus ca este castigatoarea concursului “David Deejay cauta o voce noua”, artistul fiind impresionat de interpretarea piesei “Take a bow” al Rihannei. Iuliana Dumitrache este studenta la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia Pedagogie Muzicala.

(C.V.)
 

Citește și...