Transformarea uluitoare a unei blonde voluptuoase! A fost părăsită de iubit pentru că era grasă, avea 108 kg, iar acum a ajuns Miss Marea Britanie

Publicat: 26/02/2020 | 18:43

Transformarea uluitoare a unei blonde voluptuoase are o poveste emoționantă! Ea a fost părăsită de iubit pentru că era grasă… avea aproape 108 kilograme în urmă cu trei ani. În 2020, tânăra a fost încoronată Miss Marea Britanie și se simte o femeie împlinită pe toate planurile. Și-a întâlnit dragostea vieții sale și și-au jurat iubire și respect în fața Lui Dumnezeu și a persoanelor dragi lor.

Citește și: Anca Badiu, transformare spectaculoasă după ce s-a retras din lumea mondenă și se luptă cu kilogramele

Jen Atkin fost părăsită de iubit pentru că era grasă, dar acum a ajuns Miss Marea Britanie

În prezent, Jen Atkin are 26 de ani și 57 de kilograme, însă, în 2017, ea cântărea aproape 108 kilograme. Bărbatul cu care era pe atunci într-o relație a părăsit-o chiar înainte de nuntă din cauza faptului că ea pierduse lupta cu kilogramele. Pusă într-o asemenea situație, tânăra a reușit să renască din propria cenușă la fel ca Pasărea Phoenix. Mai mult, la doi ani după ce a declarat război kilogramelor în plus, ea a ajuns să folosească mărimea pe care o poartă modelele. De asemenea, blonda și-a dorit să îi demonstreze fostului iubit că a părăsit-o degeaba.

“Purtam deja XXL când am realizat că una din rochiile mele nu mă mai încape. Acela a fost momentul în care am hotărât că este timpul pentru o schimbare!

Cel mai mare sfat pe care-l pot oferi este să profiți de fiecare zi așa cum este. Imaginează-ți unde ai putea să ajungi în trei luni de zile și apoi doar scurtează acest termen! Perseverența este cheia și va aduce o schimbare radicală în viața oricui, a declarat Jen Atkin pentru Bored Panda.

Toate eforturile ei – revizuirea dietei și renunțarea la stilul de viață sedentar– au fost încununate de succes! Și asta pentru că, recent, ea a fost desemnată Miss Marea Britanie.

Jen Atkin a fost încoronată Miss Marea Britanie 2020 © Instagram
Jen Atkin a fost încoronată Miss Marea Britanie 2020 © Instagram

“E diferență de la cer la Pământ. Acum mănânc mult mai bine și mai sănătos, nu urmez o dietă strictă, dar analizez cu mai multă atenție alimentele pe care aleg să le consum. Încă mă bucur de mâncărurile restaurantelor, dar nu la fel de mult ca înainte. Merg la sală de aproximativ cinci ori pe săptămână și iubesc să fac asta, a devenit un stâlp de susținere al vieții mele și m-a ajutat în feluri în care nu mi-am închipuit vreodată, a mai povestit Jen Atkin .

În trecut, Jen Atkin a participat la mai multe concursuri de frumuseţe pe care le-a câştigat. Între timp, blonda voluptuoasă s-a îndrăgostit de un alt bărbat, care a şi condus-o la altar.

Citește și...