Tratata ca o regina! Vila din Pipera in care locuieste Sharon Stone costa peste 3 milioane de euro si este cotata ca rezidenta de cinci stele!

Publicat: 06/08/2012 | 00:00
Avionul care a adus-o pe celebra Sharon Stone in tara a aterizat astazi in jurul orelor 17.00 pe aeroportul "Henri Coanda" din Otopeni. La scurt timp dupa aterizare, actita din "Basic Instinct a fost escortata de garzile de corp alaturi de staff sI de familie intr-o vila luxoasa din cartierul Pipera.

Situata intr-unul dintre cele mai exclusiviste ansabluri rezidentiale, vila in care va locui Sharon Stone timp de doua saptamani costa mai mult de trei milioane de euro sI are dotarile unui mic palat.

De la finisaje de lux sI mobilier de baie importat din Italia, pana la o piscina cu dimensiuni care se apropie de standardul olimpic, locuinta care ii va fi casa actritei de la Hollywood este una dintre cele mai exclusiviste imobile din Capitala. Daca diva se va plictisi in casa, complexul rezidential dispune de un restaurant de cinci stele, de centru spa sI de un club de lounge.

Citește și...