Trece printr-un tratament dureros, insa ramane un invingator! Cum arata un fost campion mondial diagnosticat cu o boala grava!

Publicat: 27/05/2015 | 12:11

Trece printr-o perioada in care face sedinte de chimioterapie, insa arata foarte bine. Mihai Leu ramane un invingator, iar in ultimele luni , fostul nostru campion mondial la box duce un meci pentru supravietuire cu o boala grea.

Atat in cariera sa de boxer profesionist, cea in care s-a retras fara sa cunoasca gustul infrangerii, asta dupa ce a si devenit campion mondial WBO la categoria semimijlocie, cat si in viata sa, Mihai Leu este un invingator.

Mihai Leu se relaxeaza la terasa
Mihai Leu se relaxeaza la terasa

In luna decembrie a anului trecut, fostul nostru pugilist a fost diagnosticat cu o boala grava, iar mai apoi a trecut prin doua interventii chirurgicale si mai multe sedinte de chimioterapie. Practic, viata lui Mihai Leu s-a schimbat, iar acum, fostul mare sportiv face naveta intre Viena, acolo unde merge la o clinica specializata, si Bucuresti.

Realaxare pe terasa

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro l-au intalnit pe Mihai pe o terasa din Capitala, in momentul in care acesta a iesit sa se relaxeze si sa se bucure de vremea frumoasa alaturi de cativa prieteni. Fostul campion mondial nu a lasat boala sa-l doboare, are zambetul pe buze si pare ca se bucura de toate momentele pe care viata i le ofera.

Mihai Leu se afla in plin tratament pentru a invinge boala de care sufera
Mihai Leu se afla in plin tratament pentru a invinge boala de care sufera

 

CITESTE SI: 

Leoaica tanara, iubirea! Sotia lui Mihai Leu si-a socat prietenii dupa ce si-a operat buzele si ochii! Vezi cum arata acum!

DRAMA in lumea sportului romanesc! Mihai Leu sufera de CANCER! Prima declaratie a fostului campion dupa operatie!


A ajuns la a patra sedinta de chimioterapie

Dupa ce s-a retras din box, Mihai Leu s-a apucat de automobilism
Dupa ce s-a retras din box, Mihai Leu s-a apucat de automobilism

Dupa cele doua interventii chirurgicale pe care le-a suferit, Mihai Leu a urmat mai multe sedinte de chimioterapie, un tratament dur care lasa urme fizice. “Adevarul este ca nimeni nu stie exact cum se simte Mihai. El nu arata, se preface, nu vrea ca lumea sa il compatimeasca. Nici macar apropiatii. Asa a fost mereu”, a spus un apropiat al fostului pugilist, la finalul lunii aprilie, pentru CANCAN.ro.

I.M
 

Citește și...