Tribunalul Buzau a fost evacuat astazi! Intr-o sala a fost gasit un pachet care emana un miros întepator

Publicat: 28/11/2012 | 20:26

Tribunalul din Buzău a fost evacuat, miercuri după-amiază, iar activitatea de judecată a fost întreruptă, după ce într-o sală din clădire a fost găsit un pachet suspect care emana un miros înţepător.

Alarma s-a dat miercuri după-amiază, în momentul în care într-una din sălile de şedinţă a fost descoperit un pachet suspect din care ieşea un miros înţepător.

Pachetul a fost descoperit de jandarmul de serviciu chiar pe banca avocaţilor, imediat fiind întreruptă şedinţa de judecată şi întreaga clădire fiind evacuată.

Timp de o oră, angajaţii Tribunalului şi Judecătoriei Buzău au stat afară aşteptând ca echipa de pirotehnişti a SRI să verifice pachetul suspect.

În acest timp, specialiştii din cadrul SRI au verificat pachetul suspect şi au constatat că acesta nu prezintă risc din punct de vedere pirotehnic, potrivit Mediafax.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor în sacoşa ridicată de ofiţerii SRI s-ar fi aflat o substanţă neidentificată, de culoare închisă, care nu prezenta risc de explozie şi care a fost ridicată.

Citește și...