Tronul de fier din Game of Thrones va fi expus la Bucuresti! Vezi unde te poti fotografia cu actorii din celebrul serial

Publicat: 08/04/2014 | 16:51
Tronul de fier din Game of Thrones va fi expus la Bucuresti! Vezi unde te poti fotografia cu actorii din celebrul serial

Fanii Game of Thrones vor avea parte de o surpriza de zile mari. Celebrul tron de fier care apare in serial va fi expus in complexul Romexpo din Bucuresti, in timpul evenimentului East European ComicCon, in perioada 9-11 mai.

Simbolul puterii, care in serial este ravnit de toate casele, celebrul tron a fost adus de HBO Romania. Motiv al vrajbei si al luptei pentru suprematie, Tronul de Fier va fi expus fanilor in premiera la East European Comic Con. Toti doritorii se vor putea fotografia in postura de conducatori ai celor 7 Regate, doar in baza biletului de acces la eveniment.

„Urzeala tronurilor” este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de HBO si este adaptat dupa seria de carti „Cantec de Gheata si Foc” a autorului George R.R. Martin. Doi dintre actorii prezenti la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa si Natalia Tena, au jucat in celebrul serial, in rolurile Khal Drogo, respectiv Osha.
East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego SUA.
_____________________
Citeste si
Secretul teribil al uneia dintre cele mai sexy actrite din „Game of Thrones”! Iubita piticului Lannister, vedeta in filme XXX!

Nu o sa iti vina sa crezi cine va juca in serialul Urzeala Tronurilor!
_____________________

Te poti intalni cu actorii din Game of Thrones
Anul acesta, intre 9 si 11 mai, la complexul Romexpo si la Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood Jason Momoa („Urzeala Tronurilor”, „Conan”, „Stargate Atlantis”), Natalia Tena („Harry Potter”, „Urzeala tronurilor”), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului, precum celebra Yaya Han, si ai benzilor desenate, precum Ian Churchill.

D.C.

Citește și...