Trucuri de milioane si adio, cosuri! Cum sa te machiezi in cateva minute si toate imperfectiunile de pe fata sa dispara

Publicat: 08/06/2014 | 12:09

Cosurile si bubitele sunt cosmarul negru al oricarei femei, daar iata ca aceste probleme ibcep sa aiba rezolvare. Cel putin la nivel primar, prin machiaj, iar Adrian Pescariu a dezvaluit toate secretele, special pentru cititoarele CANCAN.ro.

 

Bianca, una dintre cititoarele CANCAN.ro a citit si vizualizat lui Adrian Pescariu si s-a gandit ca problema pe care ea o are cu tenul poate fi subiect de dezbatere. Asa ca si-a facut cateva fotografii, ni le-a trimis, iar Pescariu i-a oferit o transformarmare spectaculoasa, prin machiaj: 

Bianca are un ten cu probleme, cu foarte multe cosuri si imperfectiuni
Bianca are un ten cu probleme, cu foarte multe cosuri si imperfectiuni

“Avem un ten traumatizat. Bianca a incercat, cu o seara inainte, sa isi stoarca mai multe cosuri, fapt care nu este deloc recomandat. Am inceput prin aplicarea unei baze de machiaj tip camuflaj folosita des pentru actritele cu diverse cicatrice sau pete pe fata in timpul filmarilor. Este un produs cu putere foarte mare de acoperire, care acopera chiar si vanatai cosuri si alte probleme de tip alunite, cuperoza. Dupa aplicarea camuflajului, a urmat fondul de ten si pudra translucida pentru a nu incarca foarte tare”, si-a inceput make-up artistul, pledoaria teoretica, dar si proba practica.

Make-up artistul a inceput cu baza de machiaj
Make-up artistul a inceput cu baza de machiaj

 

A folosit o baza de machiaj-camuflaj

Ulterior, specialistul a continuat cu machiajul ochilor, pe care a ales sa ii evidentieze, avand in vedere ca Bianca urma sa participe la un eveniment special:

Specialistul a avut mare grija la aplicarea fondului de ten
Specialistul a avut mare grija la aplicarea fondului de ten

“Am considerat ca i-ar veni de minune un machiaj in nuante inchise, cat sa puna in evidenta ochii. Am ales negru combinat cu o pruna, ca si culoare de legatura, iar pentru un plus de luminozitate pe arcada un alb sidefat! Machiajul aproape gata fiind, am curatat bine sprancenele de urmele ramase la la toate produsele aplicate si le am conturat cu putin fard maron, nu am ales sa folosesc gene false. Plus ca Bianca are gene suficient de mari si dese, pentru buze am optat pentru o nuanta naturala si putin gloss pentru un aspect lucios si de volum”, a mai spus Pescariu. 

Pescariu a conturat ochii in nuante puternice
Pescariu a conturat ochii in nuante puternice

 

Inn editia viitoare, cum se aplica genele false

Un astfel de machiaj costa, la Adrian Pescariu, incepand de la 300 de lei, iar pretul poate cerste, in functie de complexitatea problemelor:

Asa arata Bianca dupa ce a fost machiata de Pescariu
Asa arata Bianca dupa ce a fost machiata de Pescariu

  “Sper ca transformarea, cat si sfaturile primite sa va indrume spre un machiaj cat mai corect in caz ca aveti de gand sa incercati si singure , va astept si saptamana viitoare pentru ca avem pregatita o editie cu totul si cu totul speciala, pentru ca va voi invata sa aplicati singure si mai ales corect genele false! Mai multe transformari puteti vedea pe pagina mea Top Make_Up Adrian Pescariu”, ne-a mai spus make-up artistul.
 

Dana Enache