Tudy al lui Zavo si-a tras iubita noua! Cum arata noua cucerire a lui Tudor Ionescu!

Publicat: 23/06/2014 | 00:17

Dupa ce s-a despartit de Oana Zavoranu, viata sentimentala a lui Tudor Ionescu, alias Tudy, s-a cam dus de rapa. A reusit cu greu sa se mai lipeasca de alte femei, iar relatiile au fost scurte. Cea mai noua cucerire a acestuia e o blonda.

Relatia cu Oana Zavoranu nu a fost de bun augur pentru Tudor Ionescu, alias Tudy. Filmat in ipostaze intime, el a fost multa vreme deopotriva tinta ironiilor barbatilor si femeilor. Anii au trecut, dar incidentul de atunci a ramas in memoria multora. Scandalul cu Zavo, care si-a inselat fostul sot cu tanarul, i-a stirbit serios imaginea, mai ales in randul femeilor. A reusit cu greu sa se reabiliteze in ochii acestora.

Tudy si iubita lui au stat la coada ca sa-si cumpere nachos
Tudy si iubita lui au stat la coada ca sa-si cumpere nachos

De atunci, a incercat sa-si refaca viata amoroasa, dar fara prea mare succes. A avut mai multe relatii, dar niciuna nu a rezistat prea mult. Soarele pare sa fi iesit, insa, si pe aleea lui. Recent, el a fost surprins de paparazzii CANCAN.ro in mall cu o blonda, probabil ramanand cu traume de pe urma lui Zavo, care e bruneta.

Tudy prefera, mai nou, blondele
Tudy prefera, mai nou, blondele

 

Au fost in mall, la film
Ca doi au fost impreuna la film, iar inainte de a intra in sala, Tudy si noua lui cucerire au stat la coada ca sa-si ia nachos. Ca un barbat manierat, odata ce vanzatorul le-a dat portiile de nachos, Tudy le-a carat el pe amandoua.

Ca un barbat manierat, Tudy a carat el portiile de nachos pana la sala de cinema
Ca un barbat manierat, Tudy a carat el portiile de nachos pana la sala de cinema

Chiar daca nu au facut gesturi de tandrete unul fata de celalalt, proaspata relatie a lui Tudy pare ceva mai serioasa decat altele. Daca pana acum, el a evitat sa se afiseze in public cu femeile pe care le-a cunoscut, de data aceasta, n-a avut nicio rezerva sa-si scoata iubita la film. (C.V.)
CITESTE SI:

Tudy, fostul amant al Oanei Zavoranu, a ajuns la munca de jos! Uite ce transpira cu roaba in mana!

Vezi aici reactia Oanei la vederea imaginilor cu Tudy

 

 

Citește și...