Turcul Donjuan acţionează ziua în amiaza mare! A scos-o la masă pe…

Publicat: 24/06/2017 | 12:33

Turcul Zed ne-a demonstrat că este un mare iubitor al femeilor frumoase, mai ales la drum de seară, însă recent pare să îşi fi ieşit puţin din ritm  Asta deoarece CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit, la masă, pe timp de zi, alături de o blondină. (CITEŞTE ŞI: Zed a ”lovit” la dublu la 4 dimineaţa! A consumat o noapte cu Denisa Nechifor, s-a hârjonit cu alta, dar…)

Supranumit şi „Regele roţilor“, Zed a mers în urmă cu câteva zile la restaurantul „Osho“ din nordul Capitalei. A stat la masă cu o tinerică senzuală şi blonduţă şi a dat dovadă că e un adevărat gentleman. A inspectat cu grijă meniul, iar abia după ce partenera sa de masă a ales ce îşi doreşte i-a făcut un semn chelnerului că poate veni să ia comanda. Cei doi au ales un loc mai către stradă, semn că nu ascund absolut deloc faptul că au mers la un rendez-vous în miezul zilei.

Câtă vreme Zed a fost cu ochii în lista de preparate, blonda i-a zâmbit constant, iar între ei părea că se leagă o prietenie foarte frumoasă. Poate chiar o idilă, deşi între turc şi tinerică nu a existat nicio atingere. Cel mai probabil, Zed a cucerit-o pe fată cu şarmul său, dar şi cu manierele lui, pentru că a avut un comportament absolut exemplar. Domnişoara în cauză a fost de-a dreptul impresionată de compania „Regelui roţilor“. (VEZI ŞI: S-a întors spăşită in braţele ”Regelui roţilor” după ce s-a distrat cu fostul soţ al Cristinei Spătar. A iertat-o!)

La un moment dat, imediat după ce a sosit chelnerul cu mâncarea, ea şi-a scos telefonul şi a imortalizat farfuria care tocmai îi fusese pusă în faţă. Însoţitoarea lui Zed a ales să poarte o ţinută care i-a pus în valoare silueta: o salopetă de culoare albă, vaporoasă şi răcoroasă, cu umerii goi.

Cunoscutul „Rege al roţilor“ şi-a făcut un obicei din faptul că se afişează cu femei frumoase prin diverse localuri şi cluburi din Bucureşti. Probabil cea mai cunoscută escapadă de acest fel a fost cea în care a fost fotografiat în jurul orei 4 dimineaţa, spre finele lunii februarie din acest an, când el a ieşit din Loft alături de Denisa Nechifor (AICI ai toate detaliile).

Toată lumea ar fi putut jura că Zed şi ex-iubita fotbalistului Adrian Cristea vor forma cel mai nou cuplu din showbiz, pentru că păreau extrem de fericiţi împreună. Nu a fost să fie, pentru că doar câteva zile mai târziu, el a fost filmat în parcarea „La Brasserie“, în mari tandreţuri cu o altă domnişoară, o şatenă subţirică (VEZI TOATE DETALIILE AICI).

Citește și...