Uite ce fund ferm si bombat are Nicoleta Luciu dupa nasterea tripletilor! Iti vine sa crezi ca are 92 de centimetri la fese?

Publicat: 14/08/2012 | 00:00
Uite ce fund ferm si bombat are Nicoleta Luciu dupa nasterea tripletilor! Iti vine sa crezi ca are 92 de centimetri la fese?
Vedeta, mama de tripleti, a ajuns la dimensiuni aproape perfecte dupa luni intregi de diete, sport si vizite la saloanele de cosmetica.

Insa Nicoleta nu va renunta la regim pentru a-si pastra formele perfecte. Roxana Ciuhulescu a masurat-o pe Nicoleta din cap pana-n picioare. La bust, Nicoleta are 97 cm, iar la solduri/fese are 92 cm. „La talie mai avem de lucrat putin, dar in rest e OK. Dar sa stii ca inainte aveam 98 de centimetri aici la bust si 94 cm peste fund. Talia e un pic mai mare”, a spus Nicoleta la Povestiri Adevarate.

Nicoleta a renuntat de doua luni la carne si la lactate. Acum mananca numai peste si este multumita de silueta ei. Ea nu ia in seama nutritionistii care au pus-o la colt, spunand ca este prea slaba si ca meniul ei nu e bogat. „Nu cred, cred ca e cel mai bogat meniu pe care il poate face cineva intr-o zi si sa nu ii lipseasca nimic: minerale, vitamine, orice! Intotdeauna mananc la pranz o salata, dimineata mananc un baton bogat in cereale si il termin cu un iaurt. Dar acum, vara, mi-am propus sa renunt la lactate si la carne. Si inchei cu un fruct. La 10.00 fruct, la pranz salata cu peste sau cu creveti. Si dupa-masa iar fructe si seara inainte de culcare un baton bogat in fibre. Si gata meniul pe ziua de azi! Si avem de toate. Sau inlocuiesc un baton dimineata cu un pumn mare, mare cu migdale, alune, caju, seminte de floarea soarelui, de dovleac, toate crude!”, a explicat Nicoleta Luciu la Acasa TV.

Citește și...