Ultima oră! Avem declaraţii exclusive: Nepotul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume a reînceput războiul în România cu ”Prinţesa ochelarilor”!

Publicat: 04/03/2017 | 00:00

Telenovela mexicană între ”Prinţesa Opticris” şi nepotul unuia din cei mai bogaţi oameni ai planetei, Carlos Slim, continuă cu un nou episod ”turnat” în faţa judecătorilor români. Hector Bitar a cerut magistraţilor reluarea procesului în care vrea divorţul de Irina Cristescu şi custodia fetiţei lor!

Hector Bitar s-a prezentat în urmă cu câteva zile la Judecătoria Sectorului 1, însoţit de avocaţi, pentru că avea o solicitare extrem de importantă de făcut. Nepotul unuia din magnaţii lumii, Carlos Slim, a solicitat magistraţilor români continuarea procesului şi reacordarea dreptului de a depune probe în favoarea sa, pe care îl pierduse din motive procedurale la termenele anterioare ale procesului. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 i-au dat câştig de cauză, astfel că Hector Bitar va putea chiar de la termenul viitor să aducă argumente pentru a obţine custodia fiicei sale, micuţa Alessia. Hector Bitar obţinuse provizoriu dreptul de a o lua în Mexic pe copilă, dar mama ei a luptat din toate puterile ca acest lucru să nu se întâmple, pentru că se temea pentru viaţa ei şi integritatea copilei, aşa cum relatam AICI.

Irina Cristescu este determinată să lupte până la capăt pentru a-şi păstra fetiţa
Irina Cristescu este determinată să lupte până la capăt pentru a-şi păstra fetiţa

Este lesne de înţeles de ce moştenitoarea lanţului ”Opticris”, Irina Cristescu, este de acord doar asupra divorţului de soţul ei, Hector Bitar, şi nu vrea nici în ruptul capului să-i lase fetiţa. Irina Cristescu şi-a detaliat motivele în exclusivitate pentru CANCAN.ro, prin intermediul reprezentantei sale, Corina Vinţan. ”Familia Cristescu doreşte să aibă custodie exclusivă. Motivul este acela că Hector nu a dovedit că poate fi un tată responsabil. Practic, Hector nu ştie nimic despre ce înseamnă să creşti un copil. În plus, complotul său de a o elimina pe Irina din viata copilului său arată că este o persoană cel puţin nepregătită pentru o viaţă de familie. La aceasta se adaugă şi riscul plecării Alessiei din ţara in Mexic fără mamă, ceea ce pentru Irina este inacceptabil.

Citește și...