ULTIMA ORA! „Casnica” de la MasterChef, implicata intr-un grav accident rutier! Vezi imagini de la fata locului

Publicat: 20/05/2014 | 14:23

Andreea Moldovan, prima si, fara doar si poate, cea mai sexy "casnica" din intreaga istorie a show-ului MasterChef de la PRO TV, a vazut moartea cu ochii.

Frumoasa sotie a lui DJ Optik, devenita faimoasa dupa ce a participat la primul sezon al show-ului culinar de la PRO TV, a fost implicata intr-un accident rutier.

casnica

Accidentul a avut loc marti dimineata, in zona Floreasca din Capitala, si, din fericire, nu au existat victime.

casnica

Din pacate, autoturismul Andreei, la care fosta concurenta de la MasterChef tinea ca la ochii din cap, a iesit extrem de sifonat.

DJ Optik
DJ Optik

Paparazzii CANCAN.RO au surprins intreg episodul, masina „casnicei” fiind transportata cu platforma in dreptul unei sectii de politie.

casnica

Acolo, Andreea si sotul ei, DJ Optik, au dat declaratii, dupa care au parasit sectia, extrem de ingrijorati si de speriati de cele intamplate.

A primit masina de la un milionar grec!

Interesant este faptul ca autoturismul avariat, un Opel Astra albastru, a fost primit cadou de Andreea la un un fost iubit. Curios, nu este vorba despre actualul ei partener de viata, DJ Optek, ci de un milionar grec in varsta, cu care bruneta s-a iubit inainte de a-si cunoaste sotul.

casnica

Mai mult, “casnica” si-a ales pentru placuta de inmatriculare numarul “ZNA”, cu referire la fosta ei porecla, de dinainte de a deveni faimoasa: “Zana”.

casnica

Bogdan (n.r. DJ Optick) nu i-a facut cadouri scumpe, el e calculat si cam zgarcit. Dar Andreea a avut tot felul de iubiti cu bani care-i luau ba haine, ba o duceau in vacante. Cel care i-a luat masina era un grec. Ea spunea prin oras, atunci, ca are mama ei afaceri in Grecia si de-aia merge acolo, sa ia banii de la afacere, dar se ducea la respectivul, la cumparaturi si venea si cu bani, a declarat pentru CANCAN.RO o persoana din anturajul Andreei Moldovan.

B.P

Citește și...