ULTIMA ORA! Ce spune Liviu Dragnea despre rezultatul alegerilor si cine il va inlocui pe Victor Ponta la Palatul Victoria

Publicat: 03/11/2014 | 12:44
ULTIMA ORA! Ce spune Liviu Dragnea despre rezultatul alegerilor si cine il va inlocui pe Victor Ponta la Palatul Victoria

La doar cateva ore dupa incheierea turului intai al alegerilor prezidentiale, Liviu Dragnea a dezvaluit care sunt planurile PSD pentru urmatoarea perioada. Se gandesc deja la cine il va inlocui pe Victor Ponta in postul de premier.

Luni in jurul pranzului, Liviu Dragnea a facut o declaratie de presa ampla, in care a explicat care este situatia in PSD la acest moment si cine il poate inlocui pe Victor Ponta la Palatul Victoria.

„Probabil domnul Ponta are o strategie si daca are loc o intalnire maine, probabil dumnealui va decide. Niciun candidat nu e cu voturile in buzunar la negociere, e foarte important cum comunicam cu cetatenii (pentru turul al doilea – n.r.). Nu cred ca trebuie sa isi schimbe discursul sau sa faca Victor Ponta ceva spectaculos. (…)

Liviu Dragnea a explicat ce planuri are PSD-ul in urmatoarea perioada
Liviu Dragnea a explicat ce planuri are PSD-ul in urmatoarea perioada

CITESTE SI

Numaratoarea paralela a PSD, REZULTATE FINALE: Ponta, invingator cu 40.51%, Iohannis, 29.53%!Ce s-a intamplat in Republica Moldova

Mesajul lui Victor Ponta in ziua alegerilor: „Sunt absolut convins ca dupa 25 de ani…”

Cred ca va fi o discutie normala in coalitie, o scurta analiza a votului de ieri. Nu stiu cum va fi pentru ca nu am participat pana acum la genul asta de discutii, pe tururi. (…)  Cel mai important este ca Victor Ponta sa ajunga presedintele Romaniei”, a declarat Dragnea.

Nu s-a gandit inca la negocierile intre tururi

Desi intre cele doua tururi de scrutin majoritatea candidatilor se axeaza pe negocierile cu cei care au pierdut cursa electorala, se pare ca Victor Ponta are cu totul alt plan pentru urmatoarele doua saptamani. „E bine sa stim toti ca niciun candidat nu are voturile in buzunar. Nu cred ca trebuie sa pierdem timpul in multe negocieri intre noi, nu cum ne intalnim noi sa negociem voturi care nu sunt la noi. Victor Ponta are nevoie sa comunice, nu poate sa stea numai in negocieri si in intalniri”, a declarat viceprim -ministrul Romaniei, Liviu Dragnea.

Citește și...