ULTIMA ORA! Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat in fata metroului la Crangasi

Publicat: 26/07/2014 | 09:47

Sambata aceasta a fost o zi neagra pentru cei care calatoreau cu metroul. In jurul orei noua, un barbat de 50 de ani s-a aruncat in fata metroului. A fost salvat, dar si-a pierdut pentru totdeauna o mana si un picior.

UPDATE. 11.10 Barbatul care a incercat sa se sinucida la metroul Crangasi a incetat din viata in urma cu cateva minute, la spitalul Universitar din Capitala.

In urma cu cateva minute, statia de metrou Crangasi s-a transformat intr-un cadru de film de groaza. In timp ce se indreptau catre treburile lor, calatorii au asistat fara sa vrea la o scena de cosmar. Un barbat in varsta de 50 de ani s-a aruncat in fata metroului, exact cand acesta intra in statie.

Barbatul a fost scos de pe sine, insa, se pare ca isi va pierde pentru totdeauna un picior
Barbatul a fost scos de pe sine, insa, se pare ca isi va pierde pentru totdeauna un picior

CITESTE SI

Avocatul care s-a sinucis la metrou, banuit ca ar fi incercat sa-l “infunde” pe milionarul Dan Adamescu!

SINUCIDERE la metrou! Un barbat s-a aruncat in fata trenului, in statia Universitate, sub privirile ingrozite ale calatorilor

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns de urgenta echipele de interventie. Barbatul a fost scos de pe sine, dupa ce acestea au fost deconectate de la tensiune. Din fericire, acesta este inca in viata, dar va ramane pentru totdeauna fara o mana si un picior.

Accidentul s-a petrecut la statia de metrou Crangasi
Accidentul s-a petrecut la statia de metrou Crangasi

Nu se cunosc inca motivele pentru care acesta a facut necugetatul gest, cercetarile continuand la locul tragediei. Dupa primele investigatii, se pare ca barbatul a incercat sa isi ia viata. Acum se afla internat la Spitalul Universitar, intr-o stare critica.

Stire in curs de actualizare…

A.D.

 

Citește și...