ULTIMA ORA! Viorel Lis, implicat intr-un accident de masina! Cum se simte acum fostul edil

Publicat: 08/01/2015 | 23:44
ULTIMA ORA! Viorel Lis, implicat intr-un accident de masina! Cum se simte acum fostul edil

Parca nu era suficient ca boala ii tot face probleme fostului primar al Capitalei, ca a mai dat si de alt necaz acum la inceput de an.

Fostul edil a fost implicat zilele acestea intr-un accident de masina, insa starea lui de sanatate nu a fost afectata. Mai exact, Viorel Lis isi astepta sotia in masina, moment in care un taximetrist mai neatent a dat cu spatele si a lovit usor autoturismul sotilor Lis.

Lis

Fostul primar a coborat repede din masina si s-a uitat sa evalueze pagubele, insa acestea erau minore. Numarul a fost putin sifonat, dar in rest nimic grav nu s-a intamplat.

Viorel si Oana sunt impreuna de mai multi ani
Viorel si Oana sunt impreuna de mai multi ani

Mai socata a fost Oana Lis cand a aflat vestea. Acesta a fost vizibil afectata cand a urcat la volanul masinii sale, iar sotul ei i-a marturisit ce s-a intamplat.

A pierdut sarcina

Oana anunta recent ca a pierdut sarcina si ca este deprimata.

Oana lis

„Sunt la clinica. Tocmai ce m-am trezit. Şi sunt singura in camera, atat de singura! A trebuit, la indemnul doctorului, sa renunt la sarcina, pentru ca mi s-a descoperit o boala. Si era o sarcina cu probleme. Sunt terminata. De ce mi se intampla tocmai mie toate nenorocirile din lume!? Simt un gol imens. Si va scriu voua pentru ca unii mi-ati fost aproape. Si va multumesc. Dar eu, gata, cred ca inchid si Facebookul, termin cu tot. Offf. Credeam ca am si eu dreptul la fericire. Şi acest copil mi-ar fi dat puterea de a merge mai departe. Dar nu, nu şi nu!”, spunea sotia lui Viorel Lis.

R.O.