Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete! Ce i-a spus soţului înainte să moară

Publicat: 15/03/2017 | 08:37

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, marţi seară, pe patul de spital. Potrivit apropiaţilor, vedeta i-a spus soţului că nu îşi doreşte decât să fie sănătoasă, acestea ar fi fost ultimele cuvinte ale artistei. Cântăreaţa de muzică populară parcă presimţea ce avea să se întâmple, printre ultimele apariţii ale sale la Tv, a cântat melodia ''Asta e boala ta''.

UPDATE: Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus astăzi la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Soţul vedetei este devastat de durere, la câteva ore de la  moartea soţiei a găsit puterea să explice ce s-a întâmplat cu Ileana Ciuculete.

,,Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic,  n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie. Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart.”, a declarat soţul artistei.

 

Citește și...