Ultimele marturisiri ale lui Titus Munteanu! Ce spunea acum 3 saptamani despre relatia cu fiul sau. Discret, si-a deschis sufletul

Publicat: 18/12/2013 | 17:21
Ultimele marturisiri ale lui Titus Munteanu! Ce spunea acum 3 saptamani despre relatia cu fiul sau. Discret, si-a deschis sufletul

Titus Munteanu a fost intotdeauna un exemplu pentru cei din jurul sau, atat prin comportament, cat si prin lucrurile minunate pe care le-a realizat de-a lungul vietii. Astazi s-a stins din viata, lasand in urma sa un gol imens.

Extrem de discret din fire, Titus Munteanu nu a facut niciodata risipa de vorbe, ba chiar se poate spune ca a fost destul de zgarcit cu declaratiile in presa. Cu toate acestea, a acceptat sa isi deschida sufletul, in urma cu doar trei saptamani.

Atunci, regretatul realizator TV a marturisit cum decurge relatia cu fiul sau, regizorul Radu Muntean, despre care n-a prea vorbit niciodata, in ultimii ani. Titus Munteanu a facut si o dezvaluire la care foarte putini se asteptau: fiul sau nu i-a spus niciodata „tata”.

In urma lui Titus Munteanu au ramas numeroase proiecte de televiziune
In urma lui Titus Munteanu au ramas numeroase proiecte de televiziune

„Poate sa para ciudat, dar nici macar baiatul meu nu-mi spune tata. Mi-am dorit foarte tare un baiat cu care sa fiu cel mai bun prieten. Si mi-a iesit, mai putin in fotbal unde avem preferinte diferite”, a declarat acesta, pentru CANCAN.ro.

Atat de mult si-a iubit fiul, incat ultima declaratie publica a lui Titus Munteanu a fost tot despre acesta. Celebrul realizator a povestit ca are o relatie de prietenie cu fiul sau si a recunoscut ca dorinta acestuia de a deveni regizor l-a luat prin surprindere.

„Vreau sa va spun ca ne-a surprins cand si-a manifestat intentiile spre regie de film”, a declarat Titus Munteanu, la sfarsitul lunii trecute.

Totusi, au fost multi copii care i-au spus tata, lui Titus Munteanu. Pentru ca a fost, pentru ei, mai mult decat un mentor: „Daca mi-ati pus aceasta intrebare, mi-am adus aminte de o emisiune realizata cu casele de copii la Pinochio ‘Echipa fantastică’, si unde acei copii minunati nu mai stiau cum sa-si arate dragostea fata de noi, care realizam emisiunea. Scrisorile lor de multumire incepeau cu ‘Draga Tata Titus’ „, a declarat realizatorul TV.

Titus Munteanu este considerat parintele multor emisiuni din Romania
Titus Munteanu este considerat parintele multor emisiuni din Romania

Titus Munteanu a incetat din viata astazi, in urma unui infarct, la varsta de 70 de ani. In urma lui raman proiectele impresionante pe care le-a realizat, „Scoala vedetelor“ (cu care in 1996 a fost premiat cu Trandafirul de Argint la Montreux – cel mai mare festival de televiziune din lume), „Numai cu acordul minorilor“ si „Televiziunea copiilor“, amintirile gravate in sufletul celor care l-au cunoscut, dar si un izvor nesecat de lacrimi in ochii celor dragi pe care i-a lasat in urma sa.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ramai cu bine, maestre!

Aiana Dinu

Citește și...