Acasă » Știri » Știri interne » Ultimul horoscop complet al anului! Ce vor pati sagetatorii in dragoste sau cum vor sta racii cu sanatatea la finalul lui 2014!

Ultimul horoscop complet al anului! Ce vor pati sagetatorii in dragoste sau cum vor sta racii cu sanatatea la finalul lui 2014!

De: Cancan 24/12/2014 | 21:39
Ultimul horoscop complet al anului! Ce vor pati sagetatorii in dragoste sau cum vor sta racii cu sanatatea la finalul lui 2014!

Finalul de an vine cu o multime de surprize pentru toate zodiile. Atentie, insa, caci nu toate vor fi placute. Exista unele atentionari de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un Revelion pe cinste.

Berbec 

asd

Astrele iti administreaza o doza de irascibilitate peste media obisnuita la inceputul saptamanii. Asadar, daca cineva incearca sa-ti puna capastru ori te trateaza de sus lunea si martea aceasta, s-ar putea sa nu reactionezi tocmai bine. S-ar putea ca singurul care te poate ajuta cu un supliment financiar pentru noaptea dintre ani sa fie chiar unul dintre sefii tai. Da dovada de diplomatie! In cazul in care au aparut frictiuni in ultime zile ale anului intre tine si anumite persoane din jurul tau, astrele se vor revansa in primele zile anului si iti pregatesc cateva zile de poveste.

Taur

asd

In mod normal, nu esti o persoana temperamentala, dar daca-ti sare tandara candva in intervalul de zile luni-marti, inseamna ca paharul s-a umplut si-a dat peste el. Important este sa nu te consumi prea mult pe interior, mai ales daca au loc evenimente care nu tin de tine si pe care nu le poti intoarce in favoarea ta. Daca ti-ai propus sa intampini Noul An in strainatate sau in orice caz, la mare distanta de casa, asigura-te ca ai inspectia tehnica la zi, ca nu a expirat perioada de valabilitate a pasaportului si ca ti-ai luat masuri de siguranta pentru orice-ai putea intalni in trafic. Succesul petrecerii de Revelion depinde de capacitatea ta de a lasa de la tine, mai ales cand vine vorba de apropiati.

Gemeni 

gemeni

Esti departe de a fi o persoana fixista, dar tocmai in noaptea dintre ani se gaseste cineva sa-ti insulte inteligenta. Sau in orice caz, asa ii cataloghezi tu atitudinea. Poate ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ sau de la petrecerea de Revelion si esti nitel intors pe dos. Trage aer adanc in piept, expira si lasa-te purtat de val. Pana la urma, lucrurile nu stau chiar atat de rau! Daca le-ai achitat unor amici taxa pentru cheful dintre ani, incredintat fiind ca-ti vor returna banii candva in jurul zilelor de luni sau marti, exista riscul sa afli ca ti-au dat cu flit. Se anunta un weekend al orgoliilor supradimensionate, dar atata timp cat eviti sa-ti impui punctul de vedere prin orice mijloace si te rezumi la a-ti expune parerea intr-un mod civilizat, nu vei fi atras in acest cerc vicios.

Rac

asd

Noaptea dintre ani se anunta a fi una de pomina, dar s-ar putea sa tragi ponoase de pe urma ei in a doua parte a saptamanii. E normal sa-ti doresti sa furi privirile tuturor, dar incearca sa-ti compui o tinuta in ton cu temperaturile de afara. Configuratiile astrale care se perfecteaza vinerea si sambata aceasta te predispun la afectiuni specifice sezonului rece, deci ingrijeste-te! In functie de specificul functiei pe care o detii si de domeniul in care profesezi, exista posibilitatea sa fii chemat de urgenta la munca lunea sau martea aceasta, poate pentru ca unii clienti importanti au nevoie de ajutorul tau.
Se pare ca partenerul e imun la santajul emotional, chiar si atunci cand te plangi in vazul tuturor de atitudinea lui distanta. Daca te gandesti sa apelezi la vreo astfel de strategie luni sau marti, afla ca sansele sunt mari sa nu-l impresionezi.

Leu

leu

Nu se semnaleaza nicio schimbare la acest capitol. Totusi, poti experimenta dureri reumatice la nivelul incheieturilor mainilor sau articulatiilor genunchilor duminica. In loc sa apelezi la clasicele antiinflamatoare, intereseaza-te care ar fi remediile naturiste care s-ar preta in cazul disconfortului cu care te confrunti. Daca se intampla sa lucrezi lunea si martea aceasta, e posibil ca cerintele proiectului de care te ocupi sa se schimbe peste noapte. Diferentele dintre tine si cel drag au devenit din ce in ce mai evidente inca de saptamana trecuta, dar depinde numai de tine daca treceti in Noul An cu ganduri mai bune sau le permiti sa-ti strice noaptea dintre ani.

Fecioara 

fecioara

Daca Revelionul te surprinde la mare distanta de casa sau in strainatate, poate chiar pe un fus orar diferit de cel cu care esti obisnuit, s-ar putea ca aceasta schimbare de peisaj sa nu-ti permita sa te bucuri asa cum se cuvine de noaptea dintre ani. Incearca sa nu exagerezi cu mancarea si bautura, mai ales daca nu te-ai odihnit suficient ori inca resimti oboseala de dupa sarbatori. E posibil sa se lase cu scantei intre tine si partener ori copii la inceputul saptamanii. Cert e ca toti aveti personalitati puternice si nu va vine usor sa lasati unii de la ceilalti. Cu siguranta, nu este vorba de ceva serios, dar parca v-au cam coplesit pregatirile pentru trecerea in Noul An. Atata timp cat nu-i acorzi prea multa importanta acestui episod tensionat, n-ai motive sa-ti faci griji.

Acest sector de viata nu se numara printre cele care ti-ar rezerva neplaceri saptamana aceasta. Sociabil cum esti, iti prieste atmosfera sezonului de iarna in care dispui de timpul necesar sa-l petreci cu oamenii la care tii. Iti face bine sa fii inconjurat de cei pe care ii iubesti, deci nu ezita sa stai mai mult prin preajma lor. Buna lor dispozitie se dovedeste molipsitoare in cazul tau!

Balanta 

rac

Nu vei avea probleme de sanatate in aceasta perioada. Sociabil cum esti, iti prieste atmosfera sezonului de iarna in care dispui de timpul necesar sa-l petreci cu oamenii la care tii. Iti face bine sa fii inconjurat de cei pe care ii iubesti, deci nu ezita sa stai mai mult prin preajma lor. Buna lor dispozitie se dovedeste molipsitoare in cazul tau! Daca lucrezi in zilele dinaintea Revelionului, afla ca e nevoie sa faci unele sacrificii, mai ales daca detii o afacere personala sau ai un proiect pe rol impreuna cu cativa prieteni. Tot ceea ce intreprinde partenerul in aceasta perioada pare sa fie doar de la el/ea citire, fara a-ti cere parerea in prealabil. Poate ca nu te-ar deranja acest lucru daca n-ar implica spatiul locativ si/sau pe ceilalti membri ai familiei.

 


Scorpion

asd

In cazul tau, exista riscul ca saptamana sa debuteze cu cefalee, indispozitie si iritabilitate excesiva, fapt care nu ramane fara ecou printre apropiatii tai pentru ca aceasta stare de disconfort te poate determina sa spui si sa faci lucruri care i-ar putea leza intr-o anumita masura. Inainte de a scapa porumbelul, scuza-te si retrage-te pentru catva timp pentru a te reechilibra pe interior. Daca faci parte din tagma celor care lucreaza pana in ajunul Noului An, ia aminte ca s-ar putea sa apara complicatii la serviciu, care sa genereze dispute destul de aprige. Atata timp cat te deconectezi de la problemele de la serviciu si/sau de acasa in noaptea dintre ani, nimic nu te poate impiedica sa te bucuri de acest eveniment.

Sagetator

asd

Indiferent daca esti un impatimit al petrecerilor sau le vezi drept un prilej de a te distra copios cu prietenii, cert e ca cheful dintre ani s-ar putea sa fie prea mult, pana si pentru tine. Agitatia din jur, muzica data la un volum ridicat sau faptul ca toata lumea te asalteaza cu intrebari iti pot pune capac inainte de numaratoare. Iesi la aer atunci cand simti ca atmosfera devine prea incarcata! Recomandarea pentru ultimele zile ale anului ar fi aceea de a sta departe de magazinele preferate, mai ales daca n-ai rezistat tentatiei si te-ai cinstit cu un cadou care te-a cam lasat cu buzunarele goale de sarbatori. Partenerul sau copiii reusesc sa te aduca la capatul rabdarii, iar cum in cazul tau, aceasta virtute are limitele ei bine stabilite, s-ar putea sa-ti iesi din fire destul de repede. Chiar si asa, daca nu reusiti sa va impacati in noaptea dintre ani, cu siguranta va gasi cel drag o metoda sa te aduca la sentimente mai bune in weekend.

Capricorn 

capricorn

Din cate se pare, pasesti in Noul An cu motoarele turate la maximum, dar energia debordanta de care dai dovada in noaptea dintre ani s-ar putea sa te paraseasca in zilele imediat urmatoare. Poate ca faci exces de zel la petrecerea de Revelion si ramai cu bateriile goale in weekend, fapt care nu suna tocmai bine daca ti-ai facut planuri ambitioase. Cauta sa nu te suprasoliciti! Sectorul financiar ramane in vizorul astrelor si saptamana aceasta, cu mentiunea c-ar fi bine s-o lasi mai moale cu cheltuielile, desi n-ai facut investitii majore ca si in anii precedenti.Esti o persoana organizata care-si cantareste cu atentie deciziile, dar familia iti poate pune la incercare lunea sau martea aceasta capacitatea de a controla ceea ce se intampla in jurul tau. Tine minte faptul ca ceea ce e cu adevarat in masura ta sa faci e felul in care reactionezi la schimbarile de macaz din viata ta. In rest, nu poti decat sa te adaptezi situatiilor pe care le intalnesti!

 

 

 

Varsator

asd

De obicei, tu esti acela care le administreaza celorlalti doza de imprevizibil, iar cand se intampla ca altii sa-ti rezerve surprize, nu le intampini de fiecare data cu bratele deschise. Te poti intalni cu unul dintre aceste momente candva la inceputul saptamanii, fapt care te poate scoate din zona de confort. Ridica-te la inaltimea asteptarilor si profita cum poti mai bine de pe urma acestuia! In cazul in care intampini zilele de luni si marti pe frontul muncitoresc, ai mare grija cum te pozitionezi in relatie cu colegii de munca sau celelalte persoane cu care intri in vorba. Mai mult involuntar decat voluntar, risti sa lovesti coarda sensibila a cuiva si sa tragi ponoasele mai tarziu. Poate n-ar fi indicat sa iei cuvantul in cadrul sedintelor daca nu esti pregatit sa suporti criticile.

Pesti

pesti

Contextul astral al acestui sector de viata ramane tensionat si saptamana aceasta, fapt care ti-ar putea strica planurile de Revelion, mai ales daca nu au iesit de la bun inceput asa cum ti-ai propus tu. Chiar daca nu-i tocmai usor sa eviti discutiile de complezenta si pe acele persoane care nu se afla in gratiile tale, cauta sa te bucuri de faptul ca-i ai pe cei dragi alaturi de tine.
Luni si marti vei avea parte de cheltuieli neplanificate care risca sa-ti puna in pericol bugetul dedicat pregatirilor noptii dintre ani. Atmosfera tihnita din interiorul caminului sau pe care o creeaza apropiatii in jurul tau te face sa te simti in largul tau cu adevarat. Cauta sa petreci timp de calitate cu cei pe care-i iubesti si sa faceti ceva care va place tuturor.
 

Sursa: Anca Simina Martin / Astrodex.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...