Uluitor! Cazul se află pe masa procurorilor! Fosta soţie a lui Christian Sabbagh, hărţuită de mama ”ministraşului Ken” de la Externe!

Publicat: 15/02/2018 | 00:00

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în lumea mondenă. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă prezintă detaliile unui caz uluitor: fosta soţie a lui Christian Sabbagh, Louise, ar fi hărţuită de mama secretarului de stat în MAE Cristian Winzer sau “Ken de România”, aşa cum este supranumit, datorită asemănării sale izbitoare cu “păpuşa Ken“. (VEZI AICI asemănările dintre cei doi)

În 2014, când a divorţat de Christian Sabbagh, Louise s-a mutat într-un apartament împreună cu fiica lor, Yasmine. La scurt timp, au început să apară şi problemele, deoarece preşedintele blocului, nimeni alta decât Anişoara Winzer, mama avocatului Cristian Winzer, ar fi început să o şicaneze cu tot felul de lucruri, şi asta pentru că era nou venită în bloc, susţin vecinii.

Nici bine nu s-a mutat în bloc şi a început să îi cauzeze probleme. Tot ce se strica în bloc, o învinovăţea pe Louise şi o făcea într-un mod agresiv, mergea des la uşa ei şi îi reproşa lucruri, de care ea nici nu ştia. Oricum nu prea o vede nimeni, pleacă dimineaţa şi ajunge seara acasă, chiar nu avea de unde să le ştie. Sincer, am aflat că s-a mutat în bloc când au venit poliţiştii să ceară date despre ea, deoarece doamna Winzer i-a făcut diferite plângeri penale la poliţie şi nu numai, a fost sezizat şi ANAF-ul”, au mărturisit locatari ai blocului, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Se pare că Anişoara Winzer i-ar fi adus mai multe acuzaţii fostei soţii a lui Christian Sabbagh, cazul ajungând chiar pe mâna procurorilor, deoarece plângerile penale au fost făcute pe bandă rulantă de mama secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Externe. (CITEŞTE AICI: Cine este Cristian Winzer, noul secretar de stat în Ministerul de Externe)

La un moment dat, avea câteva luni restanţă la întreţinere şi asta din cauza programului pe care îl pusese la administraţie, nu reuşeau să ajungă în intervalul impus. A acuzat-o că a furat căldură şi toate pierderile suferite în câteva luni i le-a pus ei la întreţinere. Mai mult decât atât, a pus cameră de filmat în lift, ca să urmărească tot ceea fac vecinii.

Pe lângă toate aceastea, Anişoara a acuzat-o pe vecina de la 8 (n.r. Louise Sabbagh) de furt şi evaziune fiscală, deoarece a avut la un moment dat un chiriaş în apartament. Puteţi verifica, există multe plângeri penale făcute de doamna Winzer, s-a ajuns chiar şi la ameninţări, tot blocul ştie. Ideea este că mulţi vecini au avut probleme cu ea”, au mai arătat sursele citate.

Cine sunt părinţii secretarului de stat în MAE Cristian Winzer

Cristian Winzer este fiul maiorului în rezervă Petru Winzer, cel care, în trecut, a fost în centrul unui scandal legat de un concurs de ocupare a unui post de director în cadrul Curţii de Conturi. Potrivit B1.ro, reprezentanţii instituţiei au comunicat că tatăl secretarului de stat din MAE ocupa funcţia de auditor public extern, având un venit lunar net de 7.652 lei. (VEZI ŞI: Ministerul Afacerilor Externe din Olanda a făcut-o lată printr-un răspuns transmis reporterilor CANCAN.ro. Avem dovada că ambasadoarea are „spate” în Centrală. Contrar oricăror protocoale diplomatice, reprezentanţii guvernului din ţara lalelelor ne-au scris că…)

Mama secretarului de stat, Anişoara Winzer, a fost cadru militar şi mâna dreaptă a controversatului preşedinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul Mircea Dogaru, cunoscut, printre altele, pentru că a propus desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi CNSAS. Lt. col. (r) Anişoara Winzer a fost vicepreşedinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate până în 2010.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...