Un angajat TVR s-a sinucis, după evaluarea de la postul public

Publicat: 14/12/2012 | 13:32
Un angajat TVR s-a sinucis, după evaluarea de la postul public

Un angajat al Televiziunii Române s-a spânzurat, joi, după ce a văzut rezultatele selecţiei, potrivit preşedintelui CNS Meridian, Ion Popescu.
 

Ion Popescu, preşedinte CNS Meridian, a declarat că un angajat TVR Târgu-Mureş a fost găsit mort, joi, în locuinţa sa.

Bărbatul avea 54 de ani şi din primele informaţii se pare că el a decurs la acest gest necugetat după ce a aflat rezultate evaluărilor din televiziune.

„Este vorba de un angajat la Târgu Mureş al televiziunii, de 54 de ani. Când şi-a văzut rezultatul la examen şi-a pus ştreangul de gât, nu ştiu dacă asta e motivul, dar probabil i-a pus capac. S-a spânzurat”, a precizat Ion Popescu, pentru Romania TV.

Pozitia oficiala a TVR: „Regretăm gestul şi moartea colegului nostru şi suntem alături de familia acestuia. Respectăm durerea şi intimitatea familiei şi îi rugăm şi pe reprezentanţii mass-media să facă acelaşi lucru şi să nu transforme această tragedie într-un subiect de presă.
Decesul colegului nostru a survenit înaintea afişării rezultatelor procesului selecţiei de personal. Speculaţiile conform cărora gestul fostului nostru coleg ar avea legătură cu procesul de selecţie de personal care se desfăşoară în această perioadă sunt nefondate.”

 

Citește și...