Un bărbat înarmat cu un cuțit a vrut să intre în sediul Judecătoriei Iași spunând că vrea să omoare un jandarm sau un polițist

Publicat: 15/06/2018 | 23:14

Un bărbat înarmat cu un cuțit și un baston metalic a vrut să intre în sediul Judecătoriei Iași, spunând că vrea să omoare un jandarm sau un polițist. (Super oferte la accesorii gaming)

Bărbat înarmat cu un cuțit și un baston metalic a refuzat să se supună controlului antiterorist la intrarea în sediul instanței și a devenit violent când i s-a solicitat să arate obiectele aflate asupra lui.

“Persoana în cauză era înarmată cu un cuţit cu lungimea de 24 cm şi o bară metalică, transformată într-un baston cu lungimea de 40 cm. Aceasta a refuzat să se supună controlului antiterorist efectuat de jandarmi şi a devenit recalcitrantă, începând să ameninţe că vrea să îşi facă dreptate şi să omoare un poliţist sau un jandarm.”, a spus judecătorul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al instanței.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal

Individul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei III de Poliţie din Iaşi, unde a fost amendat. În acelaşi timp, oamenii legii i-au întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. (Oferta speciala playstation)