Un bărbat şi-a omorât soţia în bătaie şi s-a culcat lângă ea. Incredibil ce a făcut înainte să anunţe moartea femeii

Publicat: 10/11/2017 | 15:27
Un bărbat şi-a omorât soţia în bătaie şi s-a culcat lângă ea. Incredibil ce a făcut înainte să anunţe moartea femeii

Un bărbat din judeţul Suceava a ajuns după gratii, după ce şi-a snopit soţia cu care era căsătorit de 46 de ani. Din cauza rănilor suferite, femeia a încetat din viaţă, iar soţul ei s-a aşezat în acelaşi pat cu ea şi a adormit ca şi cum nimic rău nu s-ar fi întâmplat. Ancheta deschisă în acest caz a scos la iveală tot ce a făcut criminalul înainte să îşi mărturisirească fapta oribilă.

Gheorghe Magazin, un bărbat de 64 de ani, s-a transformat în ucigaş, după ce a băut mai multe pahare cu alcool. El şi soţia lui, care era beată, au început să se certe la un moment dat, iar suceveanul a omorât-o în bătaie. Crima s-a petrecut  pe 23 septembrie într-o casă din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, dar abia acum s-a aflat tot adevărul.

“Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul Magazin Gheorghe a exercitat multiple acte de violenţă cu pumni, picioare şi corpuri contondente dure asupra victimei în curtea imobilului comun din localitatea Dumbrăveni, după care a târât corpul victimei în interiorul locuinţei. Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că deşi şi-a dat seama că actele sale de violenţă au condus la decesul victimei, inculpatul s-a culcat în aceeaşi încăpere cu aceasta, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit”, se arată în comunicatul procurorilor, potrivit monitorulsv.ro.

Un gest care i-a lăsat mască pe anchetatori. A doua zi, după ce s-a trezit din beţie şi şi-a dat seama cea făcut, el a aprins becul din curte în semn de doliu, după care s-a dus la crâşmă. După ce a consumat suficientă licoare de-a lui Bachus,  a prins curaj şi le-a spus vecinilor că soţia sa a murit.

Îniţial, Gheorghe Magazin le-a povestit anchetatorilor că i-ar fi dat doar câteva palme soţie şi că nu a ucis-o. În urma autopsiei însă, s-a aflat adevărul: moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de şocul traumatic şi hemoragic survenit în urma multiplelor politraumatisme, prin lovire cu corpuri dure şi asfixie mecanică.

Analizele toxicologice au arătat că femeia avea o alcoolemie de 2,80 la mie. Gheorghe Magazin va fi judecat la Tribunalul Suceava.

Citește și...