Un cantaret celebru de la noi a ajuns sa traiasca din mila oamenilor: „Mama imi da bani. Prietenii mi-au intors spatele”

Publicat: 02/07/2013 | 18:21

A fost unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania, iar acum a ajuns sa traiasca din mila oamenilor. Este vorba despre artistul Marius Dragomir, care este grav bolnav si nu are bani de medicamente.

„Problemele mele financiare sunt de oridin existential. In ultimele luni nu prea am lucrat. Ma costa sase milioane medicamentele, trebuie sa le iau toata viata. Mai sunt analizele care se fac periodic si coste foarte multi bani. Mie mi-ar trebui cam 30 de milioane pe luna, ca sa-mi ajunga pentru caldura si medicamente. Mama imi plateste din pensie medicamentele. Si logodnica mea lucreaza patru ore ca sa ma ajute. Mama imi da aproape totata pensia. In casa intra in jur de 9 milionane”, a marturisit Marius Dragomir, pentru „Happy Hour”.

Marius Dragomir

Artistul spune ca prietenii i-au intors spatele si nu-l ajute in aceste momente grele: „Am incercat sa mai apelez la prieteni si mi-au intors spatele. Oameni pe care i-am ajutat financiar si au uitat acest lucru. Chiar ieri mi-am cumparat medicamentele. Am platit si la CAS si am luat medicamentele. Am imprumutat de la oameni si le-am spus sa nu ma conditioneze, nu stiu cand o sa-i dau inapoi”.

Marius Dragomir

Mai mult, Marius Dragomir spune ca primarul din Brasov i-a facut mult rau si nu l-a mai chemat la concerte. „S-a suparat primarul din Brasov pentru ca nu am vrut sa cant, pentru ca ma platea cu foarte putini bani. Am zis ca vreau sa fiu platit, i-am cerut o mie de euro. El a spus ca imi da 10 milioane, dar nu am putut sa fac fata cu banii astia. Sunt chemat cand si cand ca si umplutura. Am avut spectacole in acele locuri in care nu se stia ca sunt. Este omul care mi-a spus ca eu nu voi mai canta”, a mai spus cantaretul.

banner

Ionut Chiperi

Citește și...