Un CELEBRU cuplu din showbiz asteapta primul copil! „S-a intamplat o MINUNE! Abia astept sa sterilizez biberoane!”

Publicat: 27/11/2013 | 22:38
Un CELEBRU cuplu din showbiz asteapta primul copil! „S-a intamplat o MINUNE! Abia astept sa sterilizez biberoane!”

Dupa o lunga perioada de incercari si frustrari, Ernest de la Big Brother si sotia lui, Ada, asteapta primul lor copil. Anuntul a fost facut in direct miercuri seara, la o emisiune televizata.

Ada, sotia lui Ernest, este insarcinata in 4 luni. Vestea a adus o mare bucurie in familie, mai ales ca de curand cei doi tineri s-au mutat in noua lor casa, un apartament cu 3 camere.

Sexul copilului va fi aflat abia peste 2 saptamani. Ernest isi doreste o fata pe care s-o boteze Francesca, dupa numele tatalui sau.

Ernest si Ada

Ernest spune ca s-au chinuit mult timp sa poata avea un copil: „Am cautat solutia magica in Creta, am vorbit cu mosii de-acolo, ne-au dat retete magice. A functionat doar mutatul in casa noua. S-a intamplat minunea”, a declarat el la Kanal D.

Ada spune ca bucuria a fost atat de mare incat, dupa ce a vazut testul de sarcina, a strigat din baie „e pozitiv! e pozitiv!”

Viitorul tatic spune ca se va implica foarte mult in ingrijirea copilului si ii va schimba scutecele si se va trezi chiar si noaptea.

„Abia astept sa sterilizez biberoane!” a declarat incantat Ernest.

Copilul, pe care cei doi l-au asteptat atata timp, se va naste in luna mai.

Ada si-ar dori sa nasca natural, insa daca medicul ii va recomanda cezariana, atunci aceasta va fi varianta.

R.R.

 

Citește și...