Un copil din Botoșani a fost înapoiat la orfelinat după adopție. Motivul este uimitor!

Publicat: 15/04/2018 | 12:11
Un copil din Botoșani a fost înapoiat la orfelinat după adopție. Motivul este uimitor!

Un copil a fost adoptat de o familie din Botoșani, însă a fost înapoiat la orfelinat la doar șase luni după adopție. Părinții au motivate decizia pe care au luat-o prin faptul că nu s-au putut obișnui cu viața de părinte și că au fost obligați să renunțe la tabieturile lor.

Părinții trecuseră toate testele obligatorii necesare în procesul de adopție. Tata, profesor universitar și mama, medic, susțineau că își doresc foarte tare un copil, însă la doar șase luni de la adopție, aceștia s-au prezentat la Direcția pentru Protecția Copilului și au declarat că nu mai vor copilul, pentru că nu se pot adapta la viața de părinte.

Oana Zăvoranu vrea să adopte un copil

Oana Zăvoranu este decisă să devină mămică şi vrea să facă rapid un contract cu o mamă surogat. Vedeta a mai precizat că s-a săturat să fie întrebată la fiecare pas de ce nu vrea să rămână însărcinată.

 „De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu.

Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, a spus Oana Zăvoranu la un post de televiziune.

 

Citește și...